Back to Question Center
0

Rakenna Twitter-läsnäoloa Semaltin avulla

1 answers:

Haluatko luoda läsnäolon sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitterissä? Vankka perustus varmasti kestää paljon aikaa ja ponnisteluja, mutta Twitter on poikkeuksellinen ja hämmästyttävä alusta, jotta se olisi mahdollista. Voit luoda oman brändin tai lisätä näkemääsi yhä useammilla yhteyksillä ja seuraajilla Twitterissä. Tässä viestissä Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager kertoo sinulle, miten aloitat Twitter-markkinoinnin kanssa.

Suorita profiili

Ensimmäinen asia, jonka tarvitsee tehdä, on täydellinen Twitter-profiilisi. Sallikaa minun kertoa teille, että tämä on ensimmäinen askel brändin luomiseksi ja anna maailman tietää verkko- ja sosiaalisen median läsnäolosta. Muista aina, että Twitter antaa käyttäjille linkkejä profiileihin, joten tämä on kullan mahdollisuus lisätä verkkosivustosi linkki tai kumppaniohjelmointiyhteyksiisi profiiliisi niin, että ihmiset voivat tunnistaa sinut paremmin - rocket m2 2.4 ghz. Lisäksi sinun kannattaa lisätä profiilisi ammattimaista kuvaa, jotta käyttäjät voivat saada käsityksen siitä, kuka olet.

Yhdistä ihmisten kanssa sinun niche

Kun olet suorittanut profiilisi, seuraava vaihe on muodostaa yhteyden alan ammattilaisiin tai markkinarakoihin. Jos haluat löytää kuka on yhteydessä teidän teollisuuteen tai kenttään, sinun kannattaa tarkistaa Twitter-analyysit ja klikata seuraajia -painiketta nähdäksesi näiden henkilöiden luettelo. Lisäksi voit etsiä ihmisiä visuaalisesti hakutuloksissa ja tarkistaa profiileja ennen kuin heihin liittyy..Helppo tapa muodostaa yhteys influensseihin on koodaamalla ne tweeteissasi lähes päivittäin. Sinun pitäisi kysyä useita kysymyksiä ja yrittää parhaiten houkutella enemmän ja enemmän ihmisiä niin, että he tulevat eteenpäin ja vastaat kysymyksiisi.

Määritä parhaat ajat Tweet

Seuraavien seuraajien kapean sijainnin ja sijainnin perusteella voit määrittää parhaan hetken tweetyille. Yritä käyttää muutama Twitter-työkalu, jotta se olisi mahdollista. Esimerkiksi Twittersphere on hyvä työkalu, joka lupaa antaa sinulle tarvittavat tiedot siitä, milloin seuraajasi ovat verkossa ja mikä on parasta aikaa tweeteille.

Jaa arvokasta sisältöä

Twitter tarjoaa meille monia vaihtoehtoja ja sisällön jakamiseen liittyviä ideoita. Voit saada heitä hyötyä lisäämästä näkemääsi. On erittäin tärkeää jakaa arvokasta sisältöä ja sallia seuraajiesi jonkin aikaa lukea ja levittää sisältöäsi. Ilmoita heille kerran päivässä ja vastata heidän kysymyksiinsä sisällön perusteella, jonka olet kertonut Twitterissä.

Osallistu Twitter-keskusteluihin

Twitter chat on mahdollisuus kommunikoida muiden kanssa ja järjestää asioita. Sinun pitäisi hyötyä siitä ja lisätä seuraajiesi määrää. TweetReports on erinomainen ja vapaasti käytettävä Twitter-chat-vaihtoehto, joka auttaa sinua osallistumaan sosiaalisen median keskusteluihin. Voit laajentaa tai rajoittaa luetteloa vain kommunikoida seuraajiesi kanssa ja yrittää tehdä heidät faneillesi.

Edellä mainitut asiat huomioon ottaen voit saada paljon Twitter-seuraajia ja lisätä huomattavasti tuotemerkkitietoisuuttasi.

November 29, 2017