Back to Question Center
0

Pysäytä roskapostirobotit sematalla

1 answers:

On tärkeää estää huono liikenne, joka estää sinua pääsemästä sivustoosi ja näyttämällä väärennettyjä näkymiä Google Analyticsissa. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, onko liikenne tulossa Googlelta tai robotit ovat mukana. Jos näet odottamattoman nousun liikenteessä, on mahdollista, että se ei ole laillista, koska et ole tehnyt SEO oikein. Google Analyticsissa kannattaa käydä liikenteen lähteet -osiossa ja tarkistaa liikenteen laatu sekä IP-osoitteet. Web-indeksoijat, robottit tai automaattiset päivittäjät: voit nimetä ne mitä tahansa, mutta et voi sivuuttaa sitä, että ohjelmisto käyttää World Wide Webia aivan kuten ihmisiä. Valitettavasti he eivät hyödytä verkkosivustoillesi ja tekevät vain ihmisten toimimista, antaen sinulle paljon näkemyksiä. Toisaalta kenenkään ei ehkä ole mahdollista ajaa paljon liikennettä hänen verkkosivuillaan korkean kilpailun vuoksi. Voit päätyä ponnisteluihin tekemällä robotteja, jotka voivat de-indeksoida sivustosi hakukoneen tuloksissa. Google etsii vain linkkejä ja sivuja, jotka tarjoavat käyttäjille todelliset ja aitoja tietoja. Jos sinulla on paljon roskapostia, jotka näyttävät todellisilta ihmisiltä, ​​sinun on etsittävä ratkaisuja foorumeilla, joissa roskapostitoimintaa käsitellään usein. Ja jos olet kyllästynyt näkymättömiin robotteihin, botit ja haittaohjelmat on suunniteltu antamaan sivunäkymiä, väärennettyjä osumia ja mahdollisesti kumppaniliittymän napsautuksia, eikä anna sinä luoda todellista leadia.

Onneksi on mahdollista päästä eroon robotit ja roskapostista pitämällä mielessä muutamia tärkeitä asioita. Tältä osin Max Bell, Semalt Customer Success Manager tarjoaa sinulle seuraavia vinkkejä:

Tehtävä robotteilla

Voit ymmärtää robottien todellisen ongelman vain harkitessasi joitain esimerkkejä..Ensimmäinen esimerkki on, että jos sinulla on Google-robotteja, ne on yleensä suunniteltu antamaan sinulle ihmisen kaltaisia ​​sivunäkymiä. Saatat myös kärsiä botit, jotka on suunniteltu pakottamaan sinut päivittämään web-sivuja. Molemmat vierailevat sivustoillasi, lisää liikenne- ja analyysitietoja. Heillä on suuri poistumisprosentti ja heillä on vähän aikaa web-sivuilla. Ainoa ero näiden kahden pelimerkin välillä on, että Google-robotit tekevät jotain hyödyllistä, ruokkivat tietoja indeksoimaan sivustojaan, kun taas päivitysotsikot tuovat liikennetietosi suurelta osin asettamalla kumppaniohjelmasi vaaraan. Siksi on erittäin tärkeää tunnistaa botit ja estää ne mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Sinun ei tarvitse tehdä paljon, koska Google tarjoaa paljon ohjelmia ja työkaluja helpottamaan työtäsi. Roskapostittajat saattavat estää robottejaan jonkin aikaa, mutta estämisen puolellasi on oltava pysyviä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Epätoivottujen Bot-liikenteen estäminen

Voit estää ei-toivottua bot-liikennettä .htaccess-tiedostoilla. Jos estät näiden tiedostojen robotteja, voit parantaa verkkosivustosi yleistä tehokkuutta. Tämän menetelmän avulla voit estää vain tunnistettavissa olevat robotit, jotka tunnetaan roskapostina. Jos botit tunnistetaan oikeiksi käyttäjiksi, sinun on parasta estää niiden IP-osoitteet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Et voi estää kaikkia botteja, kunnes määrität niiden IP-osoitteet ja säätät Web-isäntisi asetuksia.

Toinen tapa on estää botit käyttämällä .htaccess-tiedostoja. On myös tärkeää, että estät mahdollisimman monta IP-osoitetta tai korvata epäluotettavat IP-osoitteet turvallisilla. Jos olet WordPress-käyttäjä, sinun on käsiteltävä huono bot-liikennettä, koska tämä on alusta, jossa hakkerit hyökkäävät tiedostoja suuressa määrässä. Voit muokata .htaccess-tiedostoasi ja lisätä eri koodit pysyäksesi turvallisena internetissä Source .

November 29, 2017