Back to Question Center
0

Parhaat Twitter-vinkit Semalt-digitaalipalveluista

1 answers:

Twitter on yksi parhaista ja laajalti suosituista sosiaalisen median alustoista. Se on helppo tapa saada enemmän seuraajia, enemmän napsautuksia ja osakkeita verkossa. Jakamalla sisältösi Twitterissä voit olla varmoja siitä, että saat paljon näkyvyyttä, riippuen seuraajiesi lukumääristä - beaverton high tech companies. Twitter edustaa paljon markkinointimahdollisuuksia ja tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia jakaa sisältöä, harjoittaa ihmisiä verkossa ja mainostaa tuotemerkkiäsi. Täällä Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager käsitteli joitain parhaita tapoja saada enemmän hyötyä tweets ja sosiaalisen median tilejä.

Ajoittaa tweets usein

Sinun on kiinnitettävä huomiota viestiesi ja kuva-aiheisten tweets-ohjelmien ajoitushetkellä optimaaliseen aikaan. Yksi suurimmista virheistä, joita teemme, on, että emme jakaa viestejä eivätkä pidä Twitter-tilisi päivitettynä. On tärkeää jakaa asioita ja harjoittaa tavaraa kolmesta neljään kertaan päivässä, jotta yhä useammat ihmiset saisivat houkuttelemaan tweeteihinne. Näin varmistat, että lisäät Twittersi seuraajiesi määrää ja pystyt levittämään sanaasi paremmin. On erittäin suositeltavaa, että olet tehnyt aikataulun tunnin välein, jotta seuraajasi pysyvät mukana.

Luo uusi kotisivu uudella listalla

Toinen asia, jonka voit tehdä, on luoda yksi tai kaksi kotisivuja, joissa on täysin uusia luetteloita ja kiehtovaa sisältöä. voit lopulta saada sinut paljon Twitter-seuraajia, mikä lisää sivustosi näkyvyyttä ja uskottavuutta Internetissä. Twitter-etusivusi voi olla mikä tahansa markkinarako tai aihe, joka perustuu kiinnostuksesi ja yleisön vaatimuksiin.

Jaa sisältöä Twitterissä

Jos uskot, että sisällön jakaminen hetken kerran Twitterissä riittää, kerron, että olet tehnyt kauhean virheen. Erilaiset teknologia-asiantuntijat ja digitaaliset markkinoijat väittävät, että sisältöjen jakaminen Twitterissä ja Facebookissa on välttämätöntä brändin eloonjäämiselle internetissä. Siksi sinun ei pitäisi lopettaa sisällön jakamista sen jälkeen, kun se on jaettu. Sen sijaan sinun pitäisi jakaa miellyttävät asiat nyt ja sitten varmistamaan, että käyttäjien sitoutumistaso säilyy koko ajan.

Ohita seuraava seuraaja-suhde

Sinun ei tarvitse huolehtia seuraava seuraaja -suhteesta. Sen sijaan sinun pitäisi jatkaa töitä ja pitää jakaa uusia asioita Twitterissä riippumatta siitä, kuinka monta seuraajaa sinulla on verkossa. Kiinnittäkää enemmän huomiota käyttäjien sitoutumiseen kuin seuraamalla seuraavaa seuraavaa suhdetta kerran tai kahdesti päivässä. Sallikaa minun kertoa teille, että se varmasti lisää sosiaalisen median läsnäoloa ja voi pitää brändisi elävänä Twitter-seuraajiesi silmissä koko eliniän ajan.

Päätelmä

Lopuksi haluaisimme sanoa, että on paljon Twitter-ohjelmia ja työkaluja, jotka voivat hallita seuraajiesi laatua. Näiden työkalujen avulla voit poistaa ja estää väärennetyt tilit. Varmista, että seuraajasi saavat kaikki aitoja ja laillisia, jotta sivustosi ominaisuudet ja sosiaalisen median läsnäolo pysyvät voimassa loppuun asti.

November 29, 2017