Back to Question Center
0

Paranna Google-rankingasi Twitterissä seuraavien vastausten avulla

1 answers:

Twitter on yksi tärkeimmistä lähteistä, kun kyse on Internet-sivustosi edistämisestä. Useat ihmiset yksinkertaisesti käyttävät tätä sosiaalisen median sivustoa tweetiksi ja eivät tiedä sen merkitystä. Twitter-tilisi voi saada verkkosivustollasi paljon liikennettä ja laadukkaita näkymiä, joten sinun on yhdistettävä asiaankuuluvat henkilöt ja alan kumppanit mahdollisimman varhain. Nik Chaykovskiy Semalt Senior Customer Success Manager sanoo, että on tärkeää jakaa entistä kiinnostavampia linkkejä ja sisältöä Twitter-tilillesi. Samalla sinun pitäisi kirjoittaa lisää artikkeleita verkkosivustoosi ja aloittaa keskusteluja, vastata kyselyihin ja kysymyksiin, puhua asiakkaillesi brändiisi ja keskustella ystävien kanssa Twitterissä verkon laajentamiseksi.

On turvallista sanoa, että Twitter on yksi parhaista sosiaalisen median sivustoista brändin edistämisen osalta. Säännölliset keskustelut sosiaalisesta mediasta ovat pakollisia, koska tämä sosiaalinen alusta toimii vain, jos käytät sitä sosiaalisesti eikä henkilökohtaisissa asioissa. Sen lisäksi Twitter voi hyötyä sinulle vain, jos tweetit ja retweetit tuotemerkkiisi, keskustele muiden kanssa ja seuraa asiaankuuluvia ihmisiä.

Käytä Twitter työkaluja tuotemerkin edistämiseen

Ei ole olemassa luotettavia seurata ja poista työkaluja, mutta voit käyttää Twitterä manuaalisesti lisäämään yhä useampia ihmisiä. Jotkut työkalut, joihin voit luottaa, ovat Twtpoll ja Paywithatweet. Emme voi sivuuttaa sitä, että monet ihmiset käyttävät näitä työkaluja ja vastaavia ohjelmia lisäarvoa heidän seuraajilleen..Voit myös lisätä Google-rankingsi käyttämällä näitä Twitter-pohjaisia ​​työkaluja tai jotain vastaavaa.

Yhdistä ihmisten muihin sosiaalisen median sivustoihin

Toinen tapa saada enemmän ja enemmän Twitter-seuraajia on yhdistämällä ihmisten muihin sosiaalisen median sivustoihin ja kutsumalla heitä seuraamaan sinua Twitterissä. Luota minuun, se on yksi helpoimmista ja upeimmista tavoista päästä kosketuksiin lukuisten ihmisten kanssa. Sinun pitäisi keskustella eri asioista heidän kanssaan ja kutsua heitä jakamaan ajatuksia kanssasi LinkedIn, Foursquare, FriendFeed, Facebook ja Quora. Näin voit olla varma saada paljon Twitter-seuraajia, ja se on helppo tapa saada ihmiset onnellisiksi ja mainostaa tuotemerkkiäsi verkossa. Kun brändi on täysin kehittynyt, sivustosi saa automaattisesti paljon näkemyksiä ja parantaa sijoitusta Googlessa.

Suorita Twitter-kilpailut

Sinun täytyy käyttää Twitter-kilpailuja, jotta ihmiset saataisiin mukaan. Twittaa säännöllisesti ja suorita useita tietokilpailuja niin, että yhä useammat ihmiset saavat osallistua. Se on SEO pyrkimys parantaa sivustosi sijoitusta sekä sosiaalisessa mediassa että hakukoneen tuloksissa. Sinun ei pidä epäröidä viettää rahaa siihen. Ilmeisesti se on liike-elämän taktiikka, ja se voi vaatia rahaa, aikaa ja ponnisteluja. Kun otetaan huomioon, että tulokset ja tulokset ovat aina suuria, sinun on aloitettava Twitter-kilpailut mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kaikki tämä takaa, että sivustosi on sijoitettu paremmin Googleen ja saat paljon asiakkaita, jotka saattavat kiinnostaa tuotteitasi ja palveluitasi Source .

November 29, 2017