Back to Question Center
0

Ohjeet epäonnistumisesta Voit jättää IP-osoitteen pois Google Analyticsista

1 answers:

Tuletko virheellisiä tuloksia Google Analyticsissa omien vierailujen vuoksi? Jos haluat jättää oman IP-osoitteen pois Google Analytics -tilin tuloksista, noudata Alexander Peresunko Semalt :

1. Kirjaudu Google Analyticsiin

2. Tunnista IP-osoite

3. Lisää kanava tietueeseen

4. Usein kysyt

Kirjaudu Google Analytics -palveluun

Tärkeintä on kirjautua Google Analytics -tiliisi. Tämä hyväksyy virallisesti Google Analyticsin OptinMonster-kampanjoiden ja Analytics-raporttien käytön.

Tutustu IP-osoitteesi

Jos haluat pitää tutkimustietosi vaikuttavan omaan IP-osoitteeseesi, sinun on lisättävä kanava tietueeseen. Löydät IP-osoitteen, jonka käytät juuri nyt käyttämällä IP-osoitetta google.comissa..Voit selvittää mitä aliverkkoja ja IP-osoitteita organisaatiosi hyödyntää kyselemällä järjestelmän johtaja.

Huomautus IP-sijainnissa: tässä kuvassa hyödynnämme IPv4-osoitetta (Web Convention Variant 4), joka on lyhyempi ja säännöllisempi IP-osoite. Lisää kanava tietueeseen

Tällä hetkellä parannetaan rekisterin kanavan, joka estää IP-osoitteesi tiedot kaikista raporteista. Aloita valitsemalla käyttöliittymän vasemmassa alakulmassa oleva Järjestelmänvalvoja-välilehti. Tämä herättää toisen sivun lukuisilla sääntelyvalinnoilla. Järjestelmänvalvoja -sivulle on jaettu kolme segmenttiä, joilla on vaihtoehtoja kirjanpidollisimmalle vasemmalle segmentille. Valitse tästä segmentistä kaikki kanavat.

sivu näyttää kehyksen, jota käytetään kanavan

  • lisää kanavan nimi
  • antavat kanavajärjestyksen ennalta määritellyksi
  • napsauttamalla valikoitua kanavajärjestys -valikkoa ja valitsemalla palkki
  • paina valitun lähteen tai tavoitteen pudotusvalikkoa ja tunnista aktiviteetti IP-osoitteista
  • valitse pudotusvalikko ja valitse se, joka vastaa
  • lisää IP-osoite sisältökenttiin

Jos on tarpeen testata käyttöolosuhteita, voit ottaa Googlen oppaan jälkeen, jossa se ilmaisee "Varmista, että kanava toimii". IP-osoitteen läpiviennittäminen edellyttää tarkempia tuloksia, jotka pitäisi ottaa huomioon split-testauksessa muutosnopeuden tehokkuuden suhteen.

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin:

K: Voisinko hylätä lukuisia IP-osoitteita?

A: Kun sinulla on lukuisia IP-osoitteita, voi joko osoittaa eri osoitteita yksinäisessä kanavassa tai vaikuttaa useampaan kuin yhteen kanavaan. Varmista myös, että määrittämäsi ehdot eivät häiritse kanavaa tai estä kanavaa.

Kysymys: Miten voisin tehokkaasti kieltää allekirjoitetun asiakkaan Word Pressissa?

A: Monster Insights-moduulia voidaan hyödyntää, kun sitä voidaan käyttää käsikirjan jälkeen, jotta vältytään vaivattomasti eri osien asiakkailta Source .

November 28, 2017