Back to Question Center
0

Neljä erilaista SEO-sisältöä, jotka auttavat lisäämään myyntiä

1 answers:

Mikä tahansa SEO-strategian avaintekijä on laadukas sisältö, ja sivuston omistajien on jatkuvasti pyrittävä luomaan ja julkaisemaan erinomainen sisältö. Internetin käyttäjät pysyvät sivustossa kiinnittäen huomionsa, ja sama kannustaa heitä hylkäämään yhteystietonsa.

Oletko koskaan ajatellut, millaista sisältöä yrityksesi sopisi parhaiten ja miten sitä voidaan parantaa? Semalt -asiantuntija, Max Bell, jakaa useita strategioita, joiden avulla digitaaliset markkinoijat voivat kehittää konkreettista sisällön markkinointitapaa verkkosivujen tilastoissa ja vierailijoiden tiedoissa. Sivuston nykyisen suorituskyvyn arvioinnin jälkeen sivuston omistaja voi tuottaa neljää sisältötyyppiä alhaisin kustannuksin, mutta sillä on suuri vaikutus sivuston tehokkuuteen.

Ensinnäkin blogit ovat ilmeisin verkkosivujen sisältötyyppi - wi&fi. Blogit tarjoavat syvällistä koulutusta eri aiheista sellaisessa muodossa, joka on kiehtovaa, erittäin hyödyllistä yritykselle ja on avainsanoja keskittynyt. Blogit välittävät auktoriteettia, kykyä ja kokemusta liiketoiminnasta aiheesta. TechClient sai selville, että 82 prosenttia Yhdysvaltain asiakkaista luottaa blogeihin liittyvistä tiedoista ja neuvoja ja 62 prosenttia kuluttajista on tehnyt tilauksen blogiviesteihin perustuen.

Toiseksi infographics on loistava sisältötyökalu yritystoiminnan tehostamiseksi. On olemassa tilanteita, joissa on tehokkaampaa näyttää joukko tietoja tai tiettyä aihetta kuin pitkä sisältö. ja tarjoavat tekniikan monimutkaisen (tai jopa tylsän) aiheen kääntämiseksi osaksi jotain, jota ihmiset voivat nauttia. Infografiat jaetaan ja pidetään neljä kertaa enemmän kuin muut sisältötyypit, ja 91% asiakkaista löytää mukautettuja sisältöjä, kuten infographics, erittäin hyödyllisiä.)

Kolmanneksi tapaustutkimukset ovat poikkeuksellinen tilaisuus esitellä liiketoiminnan laajuutta ja syvyyttä ja sen edistymistä sekä kerätä tietoja potentiaalisista johtimista. Tapaustutkimuksissa annetaan mahdollisuuksia valvoa yrityksiä ja tuotteita tai palveluita koskevia viestejä. Sivuston kävijä voi päästä käsiksi tapaustutkimukseen antamalla sähköpostia ja nimeä. Tapaustutkimus lähetetään sähköpostitse käyttäjälle, ja lyhyt kiitosviesti on otettu mukaan keinona osoittaa kohteliaisuus.

Lopuksi video on sisältö, joka on jokaisen markkinoijan leikkikirjaan. Jos kuva vastaa tuhatta sanaa, videon on oltava kaksi miljoonaa. Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden mukaan videoiden ennustetaan kasvavan 85 prosenttiin koko internetliikenteestä vuoteen 2020 mennessä ja ne muodostavat tehokkaimman viestintätavan. Videot voivat tarjota hämmästyttävän vaikutuksen SEO-sivustoihin ja yritystoimintaan vain silloin, kun ne on tehty oikealla tavalla. SEO-asiantuntijat väittävät, että tärkeät vinkit videoiden käyttämisestä SEO-sisällön optimoimiseksi ovat videoiden optimointi, videoiden ylläpito yrityksen sivustossa ja YouTubesta sekä videoiden transkriptejä.

November 29, 2017