Back to Question Center
0

Mitkä ovat Google Analyticsin poistumispisteet? - Semalt antaa vastauksen

1 answers:

Verkkosivuston omistajien on tiedettävä, kuinka monta ihmistä käy päivittäin sivustoillaan arvioimaan niiden tehokkuutta. Yksi näiden prosenttiosuuksien mittaamiseen käytetyistä muuttujista on poistumisprosentti, joka tallentaa sivulla olevien ihmisten määrän ja ei tee mitään.

Vierailijoiden tällainen toiminta ei aiheuta mitään reaktioita Google Analyticsista. Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager selittää, että poistumisprosentit auttavat sivuston omistajia arvioimaan sivun tai yleisön laatua. Yleisön laatu viittaa siihen, onko sivusto sopiva omaan tarkoitukseensa - gonfiabili per bambini usati prezzi.

Hyppyarvojen laskeminen Google Analyticsissa

Google laskee poistumisprosentit jakamalla yhden sivun istunnon kaikista käytettävissä olevista istunnoista.

Sivustolla tai sivulla voi olla suuri poistumisprosentti, jolla voi olla jokin seuraavista kolmesta seurauksesta:

  • Tämän sivun laatu on alikuntoinen.
  • Kohdeyleisö on väärässä sivustossa julkaistulle sisällölle.
  • Tietyn sivun tiedot olivat riittävät.

Bounce Rate ja SEO

On ollut paljon keskustelua siitä, käyttävätkö hakukoneet takaisinpyyntimäärät ranking-tekijänä. On vaikea kuvitella Googlea ottamasta tietoja Google Analyticsista sen käyttämiseen verkkosivustojen sijoitusta varten. Syy tähän ajatukseen on, että jos omistaja ei toteuta GA: ta oikein, tiedot eivät ole luotettavia. Joka tapauksessa on helppoa manipuloida irrottautumisnopeuksia. On tärkeää varmistaa, että ihmiset saapuvat sivustolle hakukoneesta . Tällainen pomppiva voi olla ranking-tekijä, mutta ei tapaa, jolla näemme sen GA: ssa.

Käänteisverkostojen tulkitseminen

Jos sivun tarkoitus on ilmoittaa, suuri poistumisprosentti ei välttämättä ole huono asia. kävijät ovat kimmokkeita parantamaan sitoutumista sivustolla.

Jos sivu on tarkoitettu vierailijoille, niin poistumisprosenttien kasvu on yrityksille huono. Sivun optimointi on yksi keino korjata tämä virhe. Muita syitä ovat suuret poistumisprosentit, ja niiden yläpuolella on näyttävä mainos. Jos kuvaus ei vastaa sisältöä, kävijät kääntyvät pois sivulta. Jos on selvää sivuston toiminnasta, pieni poistumisprosentti on osoitus yleisön laadusta.

poistumisnopeus ja tulosprosentti

Poistumisprosentit mittaa menestystä, ja lisäyksen pitäisi auttaa omistajaa muuttamaan muotoilua parantaakseen tulosta. Myös liikenteen lähteet voisivat auttaa määrittelemään, miksi niin monet ihmiset pomppivat. Uutiskirjeet, viittaus-sivusto ja AdWords voivat kaikki vaikuttaa poistumisprosentteihin. Näiden valvonta voi auttaa ongelman lieventämisessä ja tulosprosenttien parantamisessa.

Ole varovainen piirittäessä johtopäätöksiä

Poikkeamattoman pieni poistumisprosentti on useimmiten jotain, joka lähettää laukaisijan GA: ssa, mikä tarkoittaa, että siinä on virheellinen toteutus. Ne voivat olla ponnahdusikkunoita tai auto-play-videoita, joita omistaja on toteuttanut. On pieni asia, jolla on alhainen poistumisprosentti tapahtumien avulla, jotka valvovat vieritystilejä paikallaan.

Hyppytyskorotukset

Ainoa tapa tehdä tämä on laajentaa sitoutumislaatu aloitussivuilla. Yksittäisten lähteiden korkeat poistumisprosentit johtavat omistajaan tarkkailemaan ja arvioimaan, mitä kävijöiden odotukset ovat tältä osin. Jos odotukset ovat kunnossa, mutta sinulla on yhä suuria poistumisprosentteja, täydellinen sivun muokkaus on välitön.

Poistu hinta

Jotkut ihmiset erehtyvät poistumisprosentteihin ja poistumisnopeuksiin. Poistumisnopeudet viittaavat käyttäjän viimeiseen istuntoon ja miksi he päättivät sen tietylle sivulle

Päätelmä

Poistumisprosenttien avulla voidaan määrittää, täyttääkö sivusto kohderyhmän odotukset. Lisäksi niiden olisi autettava luomaan entistä houkuttelevampi ympäristö käyttäjille.

November 29, 2017