Back to Question Center
0

Miten saada parempaa liikennettä käyttämällä seitsemää SEO SEO Tips From Semalt

1 answers:

Twitter teki sopimuksen Googlen kanssa, joka teki 140-merkkiset tweetit verkossa. Myöhemmin Twitter antoi Googlelle täyden pääsyn kaikkiin tweetteihin, jotka tunnetaan yleisesti nimellä "Firehose". Google sijoittaa ensisijaisesti sosiaalisen viranomaisen arvoon ja seuraajien lukumäärän tärkeimpänä prioriteettina ja valitsee indeksoinnin. Tuloksena on tärkeä merkitys Twitterissä, ja sen optimointi on välttämätöntä - dominio gratis .com. Tältä osin Jack Miller, Semaltin Senior Customer Success Manager esittää seuraavat twitter-vinkit, joita sovelletaan markkinointiin:

Avainsanat

Säilyttää jatkuvasti käyttämällä samankaltaisia ​​avainsanoja, jotka näkyisivät verkkosivustolla. Hashtags parantaa hakua ja auttaa ihmisiä sisältöön. Avainsanojen kääntäminen osaan hashtagista olisi siis kätevä, kun ihmiset etsivät tiettyjä aiheita. Älä käytä ylimääräisiä haukkamalleja yhdellä tweetillä, koska se saattaa näyttää roskalta ja kääntyä pois mahdollisilta seuraajilta. Varmista, että analysoit hashtagit, joilla on eniten sitoutumista, tykkää tai retweets ja käytä niitä optimoimaan profiilisi. Twitter-analytiikka auttaa määrittämään, mikä on yritykselle parhaiten sopivaa. Varmista, että tweetissä on paljon yksityiskohtaisia ​​tietoja ja useita mediatyyppejä, jotka voivat sisältää 140 merkkiä.

Optimoi profiili SEO

Varmista, että profiilisi optimointi takaa sen hakukelpoisuuden. Kun käyttäjät käyttävät numeroita käyttäjätunnuksissaan tai kädensijoissaan, ne voivat vaikuttaa negatiivisesti liiketoiminnan profiilin kahteen osaan, sillä Google käsittelee ne roskapostina.

Kahvat tai käyttäjätunnukset ovat suhteellisen helppoja..Asiantuntijat eivät kuitenkaan suosittele sitä, koska se sekoittaa käyttäjiä, koska verifiointimerkki poistuu yhdessä nimen kanssa. Verifiointimerkit ovat, mitä käyttäjät käyttävät, ilmoittamaan, sisältääkö profiili oikeat ja todennetut tiedot liikeyrityksistä tai julkisista henkilöistä.

Johdanto

Google tekee myös indeksin Twitter-profiilissa tarjotun bio-tiedoston. Bio kertoo ihmisille, mitä odottaa kyseisestä profiilista tulevista tweeteistä. 160 merkillä, yksinkertaisuus ja tarkkuus ovat parhaita liittolaisia. Esitä tärkeimmät näkökohdat tarttuvalla tavalla ja muista sisällyttää asiantuntemuksen taso. Jos muita twitter-tilejä on, sisällytä ne kaikkiin heihin, jotta varmistetaan siirtyminen käyttäjille tasaisesti.

Säädä profiilikuva

Muista muokata tiedostonimi ennen kuvan lataamista. Vinkkejä tähän on varmistaa, että se sisältää asiaankuuluvia avainsanoja tai erottaa avainsanat viivoilla, mikä helpottaa hakukoneen indeksointia .

Linkki verkkosivustolle

Kuten mikä tahansa SEO-kampanja , vierailijalle on tehtävä toimintapyyntö, joka on sisällön sisältävä linkki Twitterissä. Määritä, kumpi sivuston sivuista on kaikkein tärkein profiilissa annetuista tiedoista ja missä haluaisi lähettää lähettimiään. Keskinäinen yhdentyminen tuottaa enemmän liikennettä ja lisää uskottavuutta.

Retweets

Retweets auttaa lisäämään liikennettä, joten voit tuntea olosi vapaaksi, kun pyydät jakamista. Jotta tilaa retweets, kirjoittaa lyhyempiä päivityksiä, koska se antaa ihmisille mahdollisuuden sisällyttää kommentteja tai mainita muita ihmisiä retweeting.

Sisällytä sosiaaliset profiilit hakutuloksissa

Varmista, että määritellään, mitkä omistetut sosiaaliset profiilit ovat suosituimpia ja sisältävät verkkosivuston merkintäkoodin.

November 29, 2017