Back to Question Center
0

Lisää seuraajien lukumäärää ja tehosta sitoutumista näihin Twitter vinkkeihin semalta

1 answers:

Frank Abagnale Semalt Customer Success Manager kertoo tärkeimmistä Twitter-suuruuden syistä:

  • Yhteydenpito muiden kanssa ja todellinen arvo
  • Lähestymistapa, joka muistuttaa sitä, jonka ottaisitte käyttöön todellisessa tilanteessa
  • Ei roskapostia
  • Tärkeiden suhteiden vaaliminen

Nämä ensisijaiset ideat ovat erittäin hyödyllisiä, kun varmistat, että Twitter toimii sinulle.

1. Muiden puolesta palauttaminen

Olen säännöllisesti ottanut käyttöön Twitter-neuvoja, jonka mukaan yksilön on seurattava kaikkia hänen seuraajiaan - wo kann ich stoffe online kaufen. Olen löytänyt pienen vaihtoehdon, joka näyttäisi toimivan hienosti minulle: Valinnassa todetaan, että on noudatettava mielenkiintoisia tilejä.

2. Elinvoimainen lähestymistapa yksilöiden seuraamiseen Twitterissä

Jos haluat mainostaa Twitterissä hyödyntävää yritystä, sinun on pidettävä mielessä seuraavat kolme asiaa, jotta tämä idea voidaan toteuttaa: viesti, sitoutuminen ja Reach.

3..Toimintotoiminnon jakaminen

Hetkellä, yksilöllä voi olla mahdollisuus keskustella ihmisten kanssa ja keskustella yhteisön kanssa hienoista asioista, jotka tapahtuvat verkkosivustollasi. Sinun ei tarvitse olla arka markkinoinnin kanssa.

Jos et ole innoittanut tiettyä sisältöä tietyssä Twitter-tilissä, sinulla ei ole mitään syytä seurata. Pois mahdollisuudesta, että lukijat ovat kiinnostuneita viestistäsi, he jatkavat sinua ja pian muuttuvat säännöllisiksi lukijoiksi.

4. Tuotteen ja sisällön vähittäismyynti verkkopohjaisten verkkoalustojen kautta

Sisällön edistäminen on suoraan yhteydessä tarjoamaan kannustusta seuraajille ja vuorovaikutuksessa mahtavaan sisältöön. Jos sivustosi viesti koostuu ainutlaatuisesta sisällöstä, älä epäröi syöttää soittopyyntöpainiketta.

5. Vaikuttajia

Vaikka suurin osa sosiaalisen median ammattilaisista opettaa sinut toimimaan vuorovaikutuksessa vaikuttajien kanssa tavoitteena saavuttaa enemmän uskottavuutta ja myös seuraajia, käytännössä se on hyvin monimutkainen tehtävä! Vaikutukset ovat hämmästyttävän kiireisiä useammin kuin eivät, ja he todennäköisesti vastaavat satoja tweetejä päivittäin.

6. Unohda ajoituksesi

Jos käytät Twitterä räätälöitynä verkkoalustana, sinun on varmistettava, että aikajasi on tyrmäävä ja puhdas. Jos tarvitset suurta joukkoa Twitter-seuraajia, sinun on aloitettava valtava määrä yksilöitä ja aikajanasi kasvaa merkittävästi.

November 29, 2017