Back to Question Center
0

Kysy Semalt Expert: Onko se kannattaa käyttää Google-viestejä Google My Business?

1 answers:

Kun Google My Business on käytettävissä pienyrityksille, voit nyt aktiivisesti hyödyntää paikallisia SEO hakukoneoptimointipalveluja .

Michael Brothers Semaltin asiakassuhdepäällikkö vakuuttaa, että sovellus sallii pk-yritysten luoda ilmainen tili, josta he voivat hallita liiketoimintaansa verkossa.

Miten Google-viestit toimivat

Työn lähettäminen Google My Businessiin on melko yksinkertaista. Kun kirjaudut My Business -hallintapaneeliin, siirry "viestit" -alueelle, joka pitäisi olla näytön vasemmalla puolella - computer rent. Sieltä on mahdollisuus luoda uusi viesti. Yritykset voivat käyttää seuraavia virkoja:

  • Ilmoittaudu päivittäisiin erikoistarjouksiin tai uutuuksiin
  • Edistetään uusia tai tulevia tapahtumia
  • Korosta suosituimmat tuotteet tai uutuudet

Käytä Google-viestejä tai ei?

Google-viestien käyttöä on vaikea määrittää, koska se on vielä suhteellisen uusi. Sivuston näkyvyyttä ei voida laskea, eikä Google ole täysin testannut viestien rajoituksia. Silti on helppoa ja vapaata luoda viesti, joka osoittaa, että sillä on suuret mahdollisuudet..

Googlen parhaat käytännöt

Kuten kaikki muutkin Googlesta koskevatkin, on olemassa joitakin parhaita käytäntöjä, joita on noudatettava heidän tehtäviensä luomisessa ja hallinnoinnissa.

Vältä myynninedistämisen ja myynnin liiallista käyttöä

Google kieltää kimmeltävän kielen käyttämisen, kuten alennuksia, kuten "BOGO 50% off !!!" koska he pitävät sitä roskasina mainoksina. Jos hakualgoritmit saavat tällaisia ​​virkoja, he poistavat sen ja rankaisevat omistajan. Olisi käytettävä mahdollisuutta myydä asiakkaille orgaanisia tietoja, jotka antavat heille tietoisia siitä, mitä yritys tällä hetkellä tekee.

Oltava kuvaileva kussakin virassa sisällyttämällä mahdollisimman paljon tietoja

Koska Google tarjoaa useita tyhjiä kenttiä tietojen täyttämiseen, yrityksen omistajan on varmistettava, että ne täyttävät mahdollisimman paljon tietoja. Hämmästyttävät otsikot ja hyvin kohdennetut kuvat auttavat saamaan käyttäjän huomion ja viemään ne sivustolle. Joskus asiakkaat löytävät yksityiskohtaisen sisällön postista varsin hyödyllisiksi. Tämän lisäksi, mitä enemmän tietoa, sitä korkeammat mahdollisuudet, että algoritmien indeksointi kaappaa asiaankuuluvat avainsanat.

Ajankohtaiset ja henkilökohtaiset

Laitosten kautta lähetettävien viestien on ilmoitettava ajankohtaisista asioista. Kun ne lakkaavat muuttumasta, on mahdollisuus poistaa ne pysyvästi tai muuttaa niitä palvelemaan muuta tarkoitusta. Henkilökohtaiset viestit varmistavat, että paikallinen kohdeyleisö on tietty vetoomus.

Älä laiminlyitä paikallista SEO-suunnitelmaa

Hakusijoitus on jatkuva prosessi, joten paikallisten hakukoneoptimointipalvelujen ylläpitämiseen tähtääviä pyrkimyksiä. Se merkitsee lisää linkkien houkuttelemista, sisällön tuottamista paikallisille kuluttajille ja keräämällä myönteisiä arviointeja.

Ei ole selvää, kuinka hyödyllisiä viestejä tulee pienyrittäjälle, mutta ne voivat auttaa tapahtumien, tarjouksien ja uutisten edistämisessä tuotemerkillään.

November 29, 2017