Back to Question Center
0

Kysy Semalt Expert: Mitä Google Analytics -vertailu tarkoittaa yrityksille

1 answers:

Google on yksi tunnetuimmista ja vaikuttavimmista hakukoneista . Se on ilmoittanut äskettäin, että kaikki Analytics-käyttäjät voivat käyttää alan vertailuarvojen raportteja hallintapaneelin kautta tulevina kuukausina. Nämä raportit antavat webmestereille mahdollisuuden tutustua verkkosivustoihinsa. Lisäksi he saavat käsityksen siitä, mikä on näinä päivinä kehittymässä ja kuinka saada tehokkaita liikennettä sivustoilleen tekemällä hyvin Googlen silmissä.

Andrew Dyhan, Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö, tarkastelee tässä joitakin vakuuttavia ja käteviä vinkkejä tältä osin - комплекс inversion femme.

On totta, että vertailuraportit eivät ole vielä kaikkien verkkosivustojen omistajien käytettävissä. Nämä ovat kuitenkin hyvä tapa antaa tietoja poistumisprosentista, istuntoista ja artikkeleiden laadusta. Voit myös tietää, millaisia ​​rikkoutuneita linkkejä on läsnä ja miten niitä parannetaan. Lisäksi käyttäjät saavat käsityksen siitä, mihin laitteisiin kävijät käyttävät verkkosivustojensa tarkistamiseen. Google on myös esittänyt kartat ja lämpöpaikat vertailuraporttien avulla tarjoamalla käyttäjilleen paljon mahdollisuuksia parantaa.

On tärkeää ottaa esikuva-analyysi käyttöön, koska se on ainoa tapa käyttää tietoja Analyticsin hallintapaneelin Audience-osiossa..Lähes kaikki suuret verkkovastaavat käyttävät vertailuraportteja, mukaan lukien Twiddy, joka on matkatoimisto. Se yksilöi kasvun mahdollisuudet teollisuudessa vertailuraporttien avulla. Twiddyn toimitusjohtaja Ross Twiddy kertoo, että he saavat tuloksia analyysi- ja benchmarking-raporttien avulla, jotta heillä olisi käsitys siitä, mitä heidän pitäisi kohdistaa ja kuinka paljon ihmisiä on kiinnostunut tuotteistaan ​​ja palveluistaan.

Käytä Analytics-analyysiä yrityksellesi

Olitpa yrityksesi suuryritys tai pienikokoinen organisaatio, sinun on käytettävä yrityksesi analyysitutkimusta. Se auttaa liikemiehiä keskittymään siihen, mikä on trendi, mikä voi parhaiten toimia heille ja miten parantaa heidän liiketoimintaansa ja saada halutut tulokset. Se varmistaa myös, että meillä on tarkat tiedot. Lisäksi voimme helposti analysoida ja arvioida sivustojemme poistumisnopeutta. Tähän asti Google Analytics on antanut meille paljon tietoa siitä, miten hyvin sivustot toimivat. Analyysi-benchmarking on kuitenkin tapa määrittää, miten voimme parantaa sivustoja ja miten asettaa realistisia tavoitteita.

Parannusmahdollisuuksien priorisointi

Miten verrataan sivustosi muiden toimialojen kanssa? Sitä sinun on kiinnitettävä huomiota. Vertailuraporttien avulla voit nopeasti selvittää, minkä tyyppiset ponnistelut sivustosi tarvitsee parempien tulosten saavuttamiseksi. Näin säästät paljon aikaa ja voit keskittyä oikeisiin asioihin. Kun sinulla on pääsy näihin raportteihin, voit helposti mitata sivustosi suorituskykyä ja pystyä priorisoimaan laajentumismahdollisuudet suuressa määrin.

Aseta realistiset tavoitteet

On turvallista sanoa, että vertailuraportit auttavat sinua asettamaan realistiset tavoitteet. Se voi antaa sinulle tietoja vertailemalla paremmin vertaistasi ja miten voittaa ne teollisuudessa. On pakollista, että sivustosi poistumisprosentti ei ylitä viittäkymmentä prosenttia. Jos näin tapahtuu, on todennäköistä, että menetät suurimman osan kävijöistä, ja sijoituksesi Google saattaa kärsiä.

November 29, 2017