Back to Question Center
0

Kuinka päästä eroon sisäisestä liikenteestä Google Analyticsissa - Semalt Advice

1 answers:

Muokattujen Google Analytics (GA) -raporttien luominen on edellytys syvälle näkymään sivuston kävijän käyttäytymisestä ja paremmasta liikenteen analysoinnista. Yhteinen huolenaihe syntyy uusien analyysitietokäyttäjien keskuudessa, kuten liikenteen sulkemisesta toimipaikoilta ja kaupunkista / maasta tai IP: stä, jotta sivuston hyödyllistä liikennettä voidaan tarkastella. Internet-asiantuntijat huomaavat, että sivuston raskaimmat käyttäjät ovat yleensä organisaation henkilöstöä. Siksi on järkevää poistaa tämä käyttäjäryhmä Google Analytics -liikenteestä, jotta vältytään verkkosivuston kävijöitä edustavien lukujen täyttämisestä. Sisäiset sivuston käyttäjät voivat vääristää sivuston tietoja ja vaikuttaa haitallisesti tulosprosentin optimointiin. Google Analytics katsotaan erittäin fiksu työkalu, joka tarjoaa tekniikan tietojen poistamisen suodatinfunktiosta.

Tässä artikkelissa Semaltin johtava asiantuntija Lisa Mitchell kuvailee poissulkemisprosessia.

Tärkeitä tietoja IP-osoitteista

Google Analytics (GA) kerää ja tallentaa tietoja jokaisesta vierailusta verkkosivustoon. Vaikka IP-osoitteet eivät paljasta henkilökohtaisia ​​tietoja sivuston kävijöistä, se tallentaa Internetin julkisen (julkisen) IP-osoitteensa. Jokainen verkossa oleva internet-osoite on ainutlaatuinen ja kuvaa reitittimen, joka on laatikko sivuston kävijän sisäisessä verkossa, joka yhdistää tabletit, älypuhelimet ja tietokoneet internetiin..

Useimmilla pienyrityksillä ja kotimaisilla laajakaistaliittymillä on dynaamiset IP-osoitteet. Se tarkoittaa, että osoitteet muuttuvat satunnaisesti. Päinvastaiset, outoa laajakaistaasiakkaat ja useimmilla yrityksillä on reitittimet, jotka on konfiguroitu staattisilla (muuttumattomilla) IP-osoitteilla. Siksi sisäisen liikenteen poistamiseksi GA: lta käyttäjän on selvitettävä organisaatiossa käytettyjen IP-osoitteiden tyyppi.

Google Analyticsin IP-poikkeus

Sisäisten yksiköiden, kuten verkkosivujen vierailijoiden tai jopa oman vierailun kautta tapahtuva liikenne olisi jätettävä pois, jotta saataisiin realistisemmat Google Analytics -tiedot. IP-poissulkeminen tehdään Google Analyticsin avulla, ja käyttäjän on lueteltava kaikki IP-osoitteet, jotka he haluavat sulkea pois. Sivuston omistajien on myös huomattava, että useita suodattimia voidaan luoda yhdellä suodattimella tilanteissa, joissa useat osoitteet on suljettava pois.

Maa / Paikkakunta Google Analyticsin ulkopuolelle jättäminen

Samanlainen kuin IP-syrjäytymismarkkinoija, käyttäjä voi halutessaan sulkea kaupungin tai maan liikenteen pois erinomaisesta analyysistä. Siksi käyttäjä voi rakentaa suodattimen, joka poistaa liikenteen tietyistä maailman maista. Jos suljet pois maasta, estetään syrjäytyneiden kaupunkien tai maiden osumien osuminen Google Analytics -liikenteestä. Maa tai kaupunki voidaan sulkea pois yhdestä suuresta syystä - estämään roskapostien osumia. Esimerkiksi (Intia tai Kiina) on Google Analyticsin maakohtainen syrjäytyminen, joka estää liikenteen Intiasta ja Kiinasta paitsi maksullisen liikenteen etsinnästä.

Maksullisen hakuliikenteen suodattaminen on toinen tekniikka, jolla saadaan parempia tietoja kohdennetusta paikasta. Tämä auttaa luetteloimaan parempia tietoja samalla, kun maksullisen mainoskampanjan käyttäminen kohdemarkkina-alueella on. Tältä osin sivuston omistaja voi määrittää, miten maksullinen hakuliikenne käyttää sivustoaan ja siirtyy konversiokanavalle Source .

November 28, 2017