Back to Question Center
0

Keskeiset syyt poistaa paikallisyritys viittausluettelosta - Harjoittele Semaltista

1 answers:

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, sanoo, kun sinulla on verkkosivusto, tiimisi on varmasti testaava tätä ja sitä. Jos joku tiimistäsi voi milloin tahansa käyttää verkkosovelluksensa kehitysversiota Google Analytics -seurantakoodilla, niin he joutuvat kohtaamaan ärsyttäviä asioita.

Aluksi localhost pitää näkyä Referrers-raportteissa. Toiseksi sivustosi tiedot, kuten poistumisprosentti, sivun näyttökertojen määrä, tulosprosentit jne. Kuten on, nämä tiedot muuttuvat vinoutuneiksi, koska joukkueen jäsen suorittaa testin verkkosivustolla, asiat sekoittuvat. Et halua sitä, vai mitä?

Pikakiinnitys

Voit korjata tilanteen hyvin helposti. Itse asiassa sinulla on käytettävissänne kolme tapaa. Valinnasta riippumatta korjaus toimii vain uusilla käynneillä. Nykyiset tiedot pysyvät pilalle ja et voi tehdä mitään tästä.

Lisää syrjäyttösuodatin Google Analytics -palveluun

Poissulkemissuodattimen lisääminen Google Analytics -tilillesi on yksinkertaisin ja helpoin tapa korjata järjestelmää yhdistelemästä eri tietoja. Te ette tarvitse edes teknisen tiimin toimia. Tässä on muutamia vinkkejä:
  • avaa Google Analytics -tilisi ja valitse sitten Järjestelmänvalvoja.
  • omistavat näkymän sarakkeen napsauttamalla 'Suodattimet'
  • asettamaan uuden suodattimen valitsemalla 'Uuden suodattimen'
  • luodaan uusi "ennalta määritetty suodatin", joka sulkee verkkoliikenteen paikalliselta host-palvelimelta.

Huomaa, että paikallisen hostin nimi on ehkä vaihdettava sen mukaan, kumpi tiimi käyttää paikallista isäntänimeä. Parempi on, jos kehitystiimi sattuu jakamaan verkkoasi, voit sulkea koko IP-alue .Tämä tapa, mittasi ei ole sekaisin.Vaihda suodattimesi sulkemaan pois "liikenne IP-osoitteista" ja olet valmis.

JavaScript-seurantapätkän muuttaminen isännän ulkopuolelle

Tämä on kohtuullinen valinta verrattuna Google Analytics -suodattimien sekoittumiseen. Siirry vain seurantakappaleeseen ja tunnista omaisuus-tunnus, jota pidetään välilehtien pitämisessä analyysissä. Jos olet saattanut päivittää Universal Analyticsin, niin sinun tulee koputtaa jotain tällaista: ga ('luo', UA-98765432-1 ',' website.com ').

Huomaa, että esimerkin esimerkin sijaan käytät oikeaa verkkotunnustasi. Onneksi tai valitettavasti sinun on oltava ammattitaitoinen ammattikieltä. Esimerkiksi saatat joutua käyttämään if-lauseketta jonnekin koodissa. Vaikka mainitaan, että prosessi on yksinkertainen, se edellyttää uuden koodin kirjoittamista.

JavaScript-koodinpätkän ohittaminen malliin

Jos verkkosivustosi käyttää PHP-kieltä, kuten WordPressin tapauksessa, voit muokata alatunnistetta, joka sisältää sattumanvaraisesti Google Analyticsin katkelman. On jopa mahdollista, että palvelimesi sallii web-sovellukset toimimaan kehitystilassa tai tuotannossa. Riippumatta, et voi koskaan mennä pieleen.

Siirtyminen päälle

Kun olet tehnyt nämä muutokset, on selvitettävä, ovatko ne tehokkaita vai eivät. Tee testi päivät tai kaksi myöhemmin vahvistusta varten. Valitse sopiva dataväli, joka ei sisällä päiviä ennen muutosta Source .

November 28, 2017