Back to Question Center
0

Käteviä vinkkejä siitä, miten luodaan näkymäsuodatin

1 answers:

Hakukoneoptimoinnin kampanjan tarkan, puhtaan ja tehokkaan raportin saaminen näyttää paljon yrityksesi ideoista ja tehtävän suorittamisesta. Viimeksi kuluneiden kuukausien aikana väärennettyjen viittausten, haittaohjelmien ja toimiston henkilökuntien sisäinen liikenne on vaikuttanut useiden yritysten raporttien esittelyyn ja Google Analytics -tietoihin. Semaltin asiantuntijoiden mukaan Ivan Konovalovin mukaan sisäinen liikenne vahingoittaa verkkosivustoja ja verkkoyrityksiä, joilla on vähän liikennettä verrattuna isompiin sivustoihin.

Ilman sisäistä liikennettä verkkosivustollasi on yhtä tärkeää kuin varmistaa, että sivustosi turvallisuus on tarkistettu. Jos et luettele vierailustesi aiheuttamia sisäisiä liikennettä ja työntekijääsi napsautuksia sivustossasi, sinut menettää yrityksesi. Viime aikoina SEO professorin julkaisemat raportit osoittavat, että sisäinen liikenne laskee sivustojen poistumisprosentteja. Viimeinen asia, joka voi tapahtua kampanjasi puhdistamisessa, on saavuttaa alhaiset poistumisprosentit, kun ne muuntavat avainsanasi irrelevantiksi Google-ranking-algoritmissa.

Sisäisestä liikenteestä koostuvien tietojen perusteella tehdyt päätökset johtavat liiketoiminnan epäonnistumiseen. Asiakkaasi ja vierailijasi toimivat paremmin sivustossasi verrattuna sinuun ja työntekijöihisi..Joitakin menetelmiä ja työkaluja on otettu käyttöön, jotta tunnetut botit, väärennetyt sivustot, viittauksen roskapostit ja sisäinen liikenne suljettaisiin pois Google Analytics -tietojen sekaantumisesta. Tässä on esittely, joka auttaa luomaan ja lisäämään näkymäsuodattimen poistamaan tilastollisesti epätoivottu liikenne .

Miten luodaan suodatin suodatin

  • Käynnistä prosessi kirjautumalla Google Analyticsiin. Luo uusi suodatin napsauttamalla Lisää suodatin -kuvaketta.
  • Täytä uuden suodattimen nimi "Sisäisen liikenteen sulkeminen pois käytöstä" ja käytä ennalta määritettyä asetusta.
  • Luo IP-osoite tietokoneesi komentorivillä ja kopioi osoite.
  • Valitse takaisin Google Analyticsiin ja liitä aiempi kopioitu IP-osoite annettuihin ruutuihin.
  • Tallenna tallenne segmentistäsi ja sulje pois sisäinen liikenne, joka luodaan IP-osoitteesta.

Vihjeitä näyttösuodattimen testaamiseksi

Avaa Google Analytics ja napsauta sivun yläosassa olevaa "Uusi raportointi" -kuvaketta. Tarkista sivun vasemmanpuoleinen sivupalkki ja klikkaa yleiskatsaus. Avaa uusi välilehti siirtymällä sivustosi etusivulle. Jätä sivulle avoin tarkistus GA-välilehteen.

Jos haluat tarkistaa näkymäsuodattimen toimivan oikein, vierailustasi yhteysosastolle ei tule näkyä etusivullasi, kun suoritat suodattimen.

Googlen on päivittänyt uusia ominaisuuksia ja työkaluja, jotta verkkoyritykset löytävät tavoitteensa ilman, että heillä olisi vähäisiä poistumisprosentteja ja haittaohjelmien hyökkäyksiä. Asenna Google Analytics ja päivitä ennen robotteja, viittauksen roskapostia, haittaohjelmia ja sisäistä liikennettä. Strategioiden muutosten toteuttaminen on yhtä tärkeää kuin varmistat, että selaimesi päivitetään estämään viruksen ja haittaohjelmien tunkeutumisen sivustoosi. Kelvollisten isäntänimien luominen auttaa myös sulkemaan pois verkkotunnukset ja sivustot, joissa on viitetietokanta ja haamuliikenne Source .

November 28, 2017