Back to Question Center
0

Kätevät vinkit siitä, miten voit valita parhaiten SEO-kampanjan sisällön tyypin

1 answers:

Kun se tulee SEO, lisäämällä potentiaalia käyttäjien sitoutumista ja luo online-liiketoiminnan näkyvyys on paljon. Hakukoneoptimointi määrää vuorovaikutteisen sisällön käytön tuottamaan liikennettä verkkosivustollesi ja algoritmeja korkealuokkaisiksi. Oikean SEO-strategian valitseminen yrityksellesi johtaa onnistuneeseen kampanjaan kokonaan.

Päivittäisten ennusteiden heilahtelujen virheellinen tulkinta, joka on merkitty laajemmaksi verkkosivujen kehitykseksi, voi johtaa online-liiketoiminnan laskuun. Päivittäiset verkkosivujen tarkistukset antavat online-markkinoijille ja markkinointikonsultteille mahdollisuuden tarkistaa verkkosivustojensa kehitystä. Päättäessäsi oikeassa muodossa, jota voit käyttää projektissasi, kerrotaan enemmän liikenteestä, johon kävijät kohdistuvat ja kävijöiden lukumäärän napsauttamisesta sivuillasi - logiciel de gestion planning.

Semaltin Senior Customer Success Manager Nik Chaykovskiy esittelee täällä kymmenen sisältötyyppiä, jotka muokkaavat SEO-kampanjoiden tulevaisuuden menestystä verkkoalalla.

1) Visuaalisten gallerioiden ja valokuvien käyttö

Kuvagallerioilla on suuri rooli SEO: n suhteen. Esimerkiksi verkkosivuilla, jotka tarjoavat valokuvien top 10 valkoista rento leningit markkinoilla saisivat suuren määrän kävijöitä kokonaan.

2) Monisivuisten oppaiden luominen. Useita sivuja sisältävä opas leikkaa koko prosessin siten, että kävijä on hyvässä paikassa analysoimaan oppaan.

3) Videopohjainen sisältö. Yli 75% kävijöistä kannattaa lukea sisältöä upotetuilla videoilla.

4) Monimutkaiset tiedot..Visualisoitu tieto tarttuu kävijöiden huomion sivuillesi ja lisää oikeanlaista liikennettä yrityksesi verkkosivuilla.

5) Luokiteltu sisältö, joka vie vieraat kattavampaan kappaleeseen.

6) Kokonaisvaltainen sisältö. Hyvä esimerkki on 2016: n Wearable's Best Fitness Trackers, joka tällä hetkellä on erittäin algoritmeja.

7) Interaktiivisen sisällön käyttö

8) Vaikutus blogiviestien SEO.

9) Lyhytkestoisten esineiden käyttö

10) Pitkät artikkelit. Fermi Paradox on hyvä esimerkki pitkät artikkeleista, kappaleesta, joka on hyvin muunnettu algoritmeihin.

Mobiililaitteissa hyvin ohjattu sisältö pyrkii muuntamaan korkeat ja ansaita loistavat rankingit Google-algoritmeissa. Voimapisteiden ja PDF-tiedostojen käyttö mahdollistaa potentiaalisille kävijöille kiireisen ajan yrittäessään avata niitä. SEO-kampanjan menestys merkitsee enemmän verkko-markkinoijien osaamista osaamisalueellaan.

Vastaaminen kysymyksiin, jotka kiertävät potentiaalisten kävijöiden kesken, edistävät suuresti SEO-kampanjasi menestystä. Esittelyssä uusia ideoita ja sisältötyyppejä hakukoneoptimointiprojektiin palvelee kävijöidesi taloudellista hyvinvointia. Vältä markkinoiden tiukkaa kilpailua seuraamalla visualisoidun sisällön ja videopohjaisten viestien vaikutuksia verkkosivustollesi. Liikenteen lisääntyminen ja käyttäjän sitoutumisen lisääminen määrää kampanjalle asetetut ponnistelut.

Mikä muoto tai sisältötyyppi käytät SEO-kampanjassasi? Tämä on kysymys, joka on kiertänyt markkinointialalla. Sisällön markkinoijaksi välttyy uusien sisältötyyppien käyttöä juuri siksi, että ne ovat uusia markkinoilla. Älä kuitenkaan huomioi äskettäin esiteltyjä formaatteja markkinoilla ja harkitse useiden avainsanojen lähestymistapoja vastaamaan kävijän määrityksiä.

November 29, 2017