Back to Question Center
0

Kaikki ja enemmän Semalt-asiantuntija Googlen suodattimissa ja Analyticsissa

1 answers:

Tämän Semaltin ylimmän myyntipäällikön Ryan Johnsonin esittämä opas antaa sinulle mahdollisuuden luoda onnistunut Google Analytics -taulu, jotta voit seurata, mitä yrityksessäsi tapahtuu.

Mitä se merkitsee?

  • Pikakäynnistys: Määritä Google Analytics -hallintapaneeli kolmessa vaiheessa.
  • Kanavien käyttö: Miten kanavoida tietosi näyttämään tarkasti, mitä tarvitset.
  • Widgetit: helppokäyttöiset pienoisohjelmat ja mittaukset jokaiselle.

Google Analytics on Googlen käynnistämä maksuton tutkimusvaihe, joka mahdollistaa monenlaiset mittaukset ja asiakkaan käytännöt, joita sivustossasi noudatetaan ja joita noudatetaan. Kun olet ottanut verkkosivustosi käyttöön, vieraasi voidaan seurata, kun he tutustuvat sivustosi sivuihin.

Käyttökotelot

Google Analyticsia voidaan hyödyntää reitillä sivuston valtavasta käytännöstä, ja Geckoboardin sovittelu voidaan suunnitella yhtä suurella tavalla. Osa tunnetuimmista käyttötapahtumista Google Analytics -tietojen ohjaamiseen Geckoboardiin merkitsee:

  • Suunnitteluyritysten yleisen hyvinvoinnin määrittäminen seuraamalla vastaanottamiesi verkkosivujen lukumäärää.
  • sivustosi luomasi jäljittämistulot ja tarkkaileminen, jos tämä on laajentunut tai pienentynyt vastakkain aikaisemmin.
  • Mittausten visualisointi, esimerkiksi aineosien määrä, osuuksien määrä osaksi ostoskorikasäiliöitä tai hankausta tiettyyn saaliiseen sivustossasi.

Sonnellinen alku

Tietojen hankkiminen verkkovastaavilta ja Geckoboardin suorittama kartoitus on suoraa. Tarvitset elävän sivuston ja kyky vaikuttaa muutoksiin ulkoasuun koodaamiseksi pitämällä päämäärässä huomioon.)

Kirjaudu nykyiseen Google-tiliin, jos sinulla on mahdollisuus. Jos sinulla on Google-sovellukset, jotka on suunniteltu yrityksille, noudatat yrityksesi sivuston tietoja, sinun on käytettävä tätä.

Real Time Vs. Vakiolisävarusteet

Geckoboard-rajapinnat sekä tavanomaisten että jatkuvien Google Analytics -tietojen kanssa. Gadgeteista, joissa on "Nykyinen" niiden esityksissä, on uusimmat Geckoboardin saatavilla olevat tiedot.

Suodattimet

Geckoboardin Google Analyticsin gadgetien suurin osa on hyödyllinen elementti, koska se pystyy kanavoimaan gadgeteilleen tietoja, jotka hyödyntävät Googlen omia kanavaohjelmointirajapintoja.

Kanava-ilmoituksen laatiminen: Parametrit ja mittaukset

Kanavamainonta sisältää muutamia komponentteja, jotka kertovat gadgetille tarkasti, mitä tietoja pitäisi näyttää.

Suodattimen julkilausuman rakentaminen: Järjestelmänvalvojat

Järjestelmänvalvojat toimivat mittausten avulla, jotta voit määrittää, miten tietoja tulisi hallita. Esimerkiksi, jos olet valinnut "kaupunki" metriksi, josta olet huolissasi, haluatko sisällyttää tietyn kaupungin tietoja, kieltää tietyn kaupungin tietoja ja sisällyttää vain tietoja tietyltä ruuveilta.

Arvot ja kielet

Kanavan selityksen viimeinen osa tiedosta on merkkijono tai arvostus. Sijoittuu loppuun asti, ja se antaa sinulle mahdollisuuden kuvata tietyn kannustimen metrille, jota rakennat kanavasi valossa.

Yhdistelmäsuodattimet

Suodattimet voidaan yhdistää käyttämällä AND-perusteita, jotta tehokas laite voi tarkistaa sivustosi tietyt osat.

Gadgetit

Valitsemalla oikeat gadgetit antamaan mittaustuloksesi epäilemättä on merkittävä edistysaskel kohti kojelautaasi hyödyllistä Source .

November 28, 2017