Back to Question Center
0

Haluatko tulla SEO asiantuntija? Semalt tarjoaa vastauksen

1 answers:

Oletko kiinnostunut hankkimaan sivustosi hyvin hakukoneen hakutuloksissa? Jos se on niin, sinun pitäisi oppia hakukoneoptimoinnin ja yrittää tulla SEO asiantuntija. Tämän vuoksi sinun tulee oppia erilaisia ​​tekniikoita ja strategioita, jotka voivat parantaa sivustosi rivejä suuressa määrin. Sijoittamalla SEO-taitoja saat halutut tulokset muutamassa päivässä. Sinun tarvitsee vain oppia erilaisia ​​tapoja ja tapoja.

Ross Barber, Semaltin menestyksestä vastaava johtaja selittää tässä, kuinka tulla kysyttyyn SEO-asiantuntijaan.

Sukella SEO

Ensinnäkin, sinun pitäisi oppia SEO-periaatteet, ja se on mahdollista vain, kun luet siitä eri sivustoilla ja kirjoilla. Esimerkiksi, vieraile Yoastin virallisella blogilla, jotta voit saada käsityksen siitä, mitä SEO on ja kuinka sijoittaa sivustosi hakukoneiden tuloksiin. Voit myös kokeilla Moz ja hakukoneen maata sukeltamaan SEO paremmin. Näitä sivustoja täytyy aloittaa ja tulla SEO-asiantuntijoiksi, koska ne tarjoavat meille paljon artikkeleita ja tietoja hakukoneoptimoinnista..Seuraa joitain SEO-palveluita Twitterissä ja Instagramissa ja noudata tarkasti sitä, mitä he jakavat omilla alustoillaan. Sinun tulisi myös liittyä Facebook-ryhmiin hakukoneoptimoinnin avulla ja tarkistaa päivitykset, jotka muut asiantuntijat jakavat yhteisöissä.

Tarkista koulutusohjelmat

Hakukoneoptimoinnin yhteydessä on myös saatavilla erilaisia ​​koulutusohjelmia. Voit oppia SEO kautta maksettuja tai maksamattomia ohjelmia. Voit myös tarkistaa SEO blogeja ja verkkosivustoja, joissa asiantuntijat jakavat erilaisia ​​vinkkejä ja temppuja tietämään paljon perus- ja edistyneistä SEO-palveluista. Yoast tarjoaa myös joitain SEO-perusteita ja kirjoittaa säännöllisesti artikkeleita eri vierailijoille. Niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan SEO, eri opetusohjelmat ovat saatavilla Internetissä. Esimerkiksi Moz ja Search Engine Land tarjoavat käyttäjilleen paljon SEO-aiheita. Voit oppia SEO-perusteita, kirjoittaa erinomaista verkkosisältöä ja parantaa verkkosivustosi yleistä ulkoasua, hallita hakukoneoptimoinnin teknisiä näkökohtia ja soveltaa jäsenneltyjä tietoja verkkosivuihisi.

Kaksi erilaista SEO-asiantuntijaa

Hakukoneoptimoinnin asiantuntijoita on kahdentyyppisiä, ja sinulla pitäisi olla idea niistä: kehittäjät, jotka tuntevat kaikki markkinointistrategiat ja markkinoijat, jotka käyttävät koodeja verkkosivustojen toteuttamiseen. SEO-oppiminen helpottuu, kun tunnet eron näiden kahden asiantuntijan välillä. Jotkut ovat vastuussa vieraan postitus- ja kirjoituslaadun artikkeleista, jotkut keskittyvät sosiaalisen median markkinointiin, kun taas toiset kiinnittävät paljon huomiota linkkien luomiseen ja sivuston indeksointiin.

Jotta sait kaikki SEO-asiantuntijat, sinun täytyy oppia kaikesta näistä kahdesta SEO-asiantuntijasta ja miten he suorittavat tehtävänsä paremmin. Lisäksi sinun tulisi tuntea työn tekniset ja muut kuin tekniset näkökohdat. On turvallista sanoa, että siirtyminen SEO-palveluun kestää jonkin aikaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Jatka oppimista ja tiedon laajentamista menestyksen saavuttamiseksi internetin maailmassa Source .

November 29, 2017