Back to Question Center
0

Google Analyticsin käyttäminen Squarespace - Semalt Practice

1 answers:

Liikenteen valvonta on olennainen osa kunkin verkkovastaavan työtä. Useimmissa tapauksissa ihmiset saattavat kokea verkkosivujen liikennettä , jotka tulevat eri lähteistä, joiden uskottavuus ei ole varmaa. Näissä tapauksissa viittaushaun hyökkäykset voivat tehdä sivustosi koko selausistunnon turvalliseksi. Tämä tai muu kuin roskapostin vastainen turvatoimet voi kuitenkin pitää yleisösi poissa viittaus roskapostilta.

Ryan Johnson, Semalt Senior Sales Manager toteaa, että Google Analyticsin käyttäminen Squarespacen kanssa on mahdollista. Voit suorittaa perusseurantaan liittyviä tehtäviä, kuten seurannan tuloksia ja seurata staattisia IP-osoitteita. On myös tärkeää lisätä Google Analytics -tunnus.

Verkkoympäristön yhdistäminen Google Analyticsin avulla

Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on yhdistettävä Squarecash ja Google Analytics. Avaa tili Google Analyticsin avulla. Täältä voit siirtyä hallintapaneeliin, johon voit linkittää sen verkkosivustoosi. Täältä saat seurustunnuksesi sekä Google Analytics -seurannan numeron. Napsauta Tallenna..

Google Analyticsissa on mahdollista käyttää joitain suodattimia, jotka estävät tietyn liikenteen laskemasta kävijöitä. Kirjaudu Google Analytics -tiliisi ja napsauta järjestelmänvalvojan välilehteä. Järjestelmänvalvoja-välilehdessä on valikko, joka sisältää suodattimia, joita voit käyttää. Muissa tapauksissa on myös tärkeää harkita mukautetun suodattimen osien luetteloa. Tämän mukautetun suodattimen avulla voit sisällyttää tai jättää pois haluamasi IP-osoitteet. Tästä paneelista voit poistaa liikenteen viittausriskistä sekä muista tunnistamattomista lähteistä.

Tulosten seuranta

Tätä suodatinta voidaan käyttää Google Analyticsissa jättämään pois joitain viittauksen roskapostin hyökkäyksiä, jotka voivat kohdata joitain nykyajan internetin käyttäjiä. Tulosseuranta voi auttaa sinua käynnistämään onnistuneen hakukoneoptimoinnin (SEO) kampanjan. Lisäksi voit päästä eroon viitteestä, joka tulee tavallisilta verkkotunnuksilta, kuten Darodar.com. Muista aina, että suojattu sivusto vaatii tiettyjä tiukkoja roskapostin vastaisia ​​toimenpiteitä, jotka mahdollistavat turvallisuuden. Asiakkaidesi ja sivustosi turvallisuus riippuu näiden toimien tehokkuudesta.

Päätelmä

Seuranta ja suodatus ovat joitain keskeisiä tehtäviä, joita voidaan soveltaa Google Analyticsissa. Se voi mahdollistaa IP-osoitteiden suodattamisen, mikä voi tehdä maantieteellistä kohdistusta aiempaa tarkempaa ja parantaa tarkkuutta. Sanoina, menetelmät, joita käytät roskapostin pitämiseen, vaikuttavat suoraan siihen, miten sivustosi vastaa joihinkin verkkosivustojen ylläpitäjiin. Tässä tapauksessa on välttämätöntä suodattaa liikenteen laatu, joka tulee toimintatavastamme. Squarespace tarjoaa rajoittamattoman mahdollisuuden tehdä nämä muutokset analyysitietojen laatuun. On myös mahdollista suodattaa osa liikenteestä, joka ei sisällä peiteltyjä asiakkaita, kuten yrityksen henkilökuntaa ja kokeellisia käyntejä Source .

November 28, 2017