Back to Question Center
0

Google Analytics -segmentit - Semalt Practice

1 answers:

Kun keskustelet Google-analyysistä muiden kanssa, sinun on kuultava "Vihjeitä", "En ole koskaan käyttänyt Google-analyysia" ja muita vastaavia asioita. Artem Abgarian Semalt -asiantuntija toteaa, että on tärkeää käyttää segmenttejä Google Analyticsissa, jos haluat saada riittävästi kävijöitä verkkosivuillesi.

Mikä on segmentti

Google Analyticsissa segmentti on erityinen tietotyyppi tai tekniikka, joka antaa sinulle käsityksen liikenteen laadusta. Google-analytiikka tarjoaa meille paljon mahdollisuuksia parantaa sivuston ja istuntojen yleistä tehokkuutta sekä käyttäjien poistumisprosenttia. Jos haluat saada käsityksen siitä, minkä tyyppisiä sivuja tai artikkeleita saat enemmän näkemyksiä ja kuinka monta orgaanista näkymää sivustossasi on, sinun on tehtävä se GA-segmenttien avulla. Tämä auttaa myös kaventamaan tietojasi, jotta voit saada tarkempia ja hyvin päteviä tuloksia kuin ennen - estudiar online puerto rico.

Miksi tarvitset segmenttejä

Sallikaa minun kertoa teille, että verkkosivustoasi ja sen tietoja ei voida suojata tai yhdistää asianmukaisesti ilman segmentoitumista. Tämä voi auttaa sinua tekemään oikeat päätelmät. Asiantuntijat sanovat, että kaikki tiedot ja tiedot kokonaisuudessaan ovat paskaa, joten sinun on saatava segmentoituminen. Jos haluat esimerkiksi varmistaa sivustosi kävijöiden laadun, sinun on jaettava Google Analytics ja sen tiedot segmentteihin ja luotava tarvittavat suodattimet..Tiedot ovat niin aggregoituneita, että et voi rakentaa mitään strategioita ilman asianmukaista segmentointia. Voit edelleen mainostaa verkkosivustoasi ja tuotteitasi verkossa, mutta ei ole mitään hyötyä, koska et saa mitään myyntiä tai käyttäjien sitoutumista.

Miten luodaan segmentti Google Analyticsissa?

Jos haluat rakentaa segmenttejä Google Analyticsissa, sinun täytyy ensin muokata suodattimia ja nimetä ne uudelleen sivustosi luonteen perusteella. Anna minun kertoa, että segmenttejä on helppo muokata, poistaa tai nimetä uudelleen, mutta et voi poistaa todellisia tietoja, koska ne voivat vahingoittaa verkkosivustoasi koko. Monille meistä ei ole koskaan ollut tärkeää luoda segmenttejä, mutta ilman sitä ei voi olla varmoja siitä, että saataisiin laadukas liikenne hakukoneista .

Segmenttien lajit

Segmenttien, järjestelmäsegmenttien ja mukautettujen segmenttien kahta päätyyppiä. Järjestelmäosakkeet ovat sellaisia, että ne tarjoavat kiinteitä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja Google Analyticsissa, eikä niitä voi muuttaa, kun ne on luotu. Niitä voidaan kuitenkin mukauttaa aloitussivuilla ja sosiaalisen median profiileilla. Järjestelmäsegmentit ovat hyödyllisiä, koska ne ovat mobiiliystävällisiä ja voivat saada paljon näkymiä mobiililaitteista. Mukautetut segmentit ovat monimutkaisempia ja vähemmän suosittuja kuin järjestelmäsegmentit. Ne tarjoavat myös erilaisia ​​vaihtoehtoja Google Analyticsissa. Voit esimerkiksi luoda segmenttejä, jotka suodattavat kävijöitä, jotka kuluvat alle 30 sekuntia verkkosivustollasi. Voit myös luoda segmenttejä, jotta saat maakohtaiset näkymät verkkosivuillesi. Kaikki tämä parantaa sivustosi yleistä tehokkuutta ja liikenteen laatua paranee koko.

November 29, 2017