Back to Question Center
0

Esperto Di Semalt: 7 SEO Essential Che Devi Tiedä Kun Valitse Un CMS

1 answers:

Useissa sovelluksissa on mahdollista erottaa verkkosivustosta erilainen suorituskyvyn hallintajärjestelmä (CMS). Kaikissa sähköisen kaupankäynnin lähestymistavoissa varatessasi voit etsiä ensimmäistä sijaintia hakutulosten sivuilla. Tämä on syy, miksi monet yritykset ja web-sivustot ovat menossa hakukoneoptimointi (SEO) saadakseen parasta asiakkaidensa verkossa.

Kuitenkin, hyvä SEO ja pk-yritykset voisivat vaatia hyvän järjestelmän sisällönhallinnosta, jotta se toimisi paremmin. Laajojen osa-alueiden hallinnoinnista on hyvä maine ja palvelut. Jotkut heistä eivät voi antaa yhtä tai kahta pientä kirjainta, mikä saattaa johtaa Google-luokituksen vähenemiseen.

Kun päätät käyttää CMS-järjestelmää, ottavat huomioon seuraavat tekijät, jotka toimittavat Max Bell, Gestore di Successo Clienti di Semalt .

1. H1-tunnisteet, sivun otsikot ja meta-kuvaukset.

Verkkosivustot käyttävät Google-tietokantaa, jotta voit tarkistaa sivustosi sisällön ja ilmoittaa sen. Nämä ovat tavaroita, jotka näkyvät sivustossasi. Tärkeää on saada henkilökohtainen (leggere: optimointi) tagin h1, sivun tiedot tai meta-kuvaus. Tämä joustavuus voi auttaa saavuttamaan hyvän järjestelmän toiminnan hallinnan kannalta.

2. Mahdollisuus käyttää attribuutteja Alt per kuva.

Tämä ominaisuus antaa tietoja moottorin etsinnästä.

3. Käyttämällä koodia irrilevante e duro.

Tämä tuo teknisiä tietoja, jotka tekevät verkkosivustosta. Seuraavassa on päivitys tammikuu, nopeus vastaus sivustoja on yksi tekijöistä, joka vaikuttaa tapa, jolla yksi sivusto on luokiteltu SERP. Ilman CMS: n valintaa tulisi välttyä koodien sisällyttämiseksi kunkin sivun tilatietojen näyttöön...

Sen sijaan,

4. Modelli di pagina.

On tärkeää ottaa huomioon CMS, jonka avulla voidaan mukauttaa sivuja ilman koko mallin sisältöä. Il mantenimento dell'UX dovrebbe essere una preoccupazione primaria. Jotkin mallit voivat vaatia muutoksia edun näkökulmasta.

5. La struttura URL on oltava henkilökohtaista.

Jos haluat olla onnistunut SEO-sivustossa, sen URL-osoitteen tulisi sisältää. Muissa aspekteissa saattaa olla tarpeen käyttää useita kieliä.

6. Problemi canonici e contenuti duplicati.

Tämä ongelma ilmenee, kun useampi kuin linkki URL-osoitteeseen. Tästä johtuen eri avainsanat voivat näyttää useita hakutuloksia, jotka osoittavat pääasiassa sivun tai elementin. Il duplicato rende un sito web jakaa liikenteen sen sivujen kaksoiskappaleilla. Tämä virhe vähentää viranomaisen omaa sivua, mikä vähentää sen mahdollisuuksia luokitella ennen kilpailijan mahdollisuutta. Tästä johtuen on tärkeää suorittaa täydellinen haku ja poistaa kaikki kaksoiskappaleet. Yksi tapa poistaa sisällön kopioita sisällönhallintajärjestelmästäsi on käyttää uudelleenjärjestelyjä 301. Varmista, että CMS tukee näitä toimintoja.

7. Lisäosat, plugin e moduulit

L'automazione è un aspetto importante jokaisessa CMS-järjestelmässä. Voit sallia plugin tulevan SEO tai myös WordPress.

Conclusione

Jotta voit olla onnistunut online-toiminnassa, sinun on oltava aggressiivisia ja päteviä yhdistämään kilpailun ja kilpailijan voitot. Un modo per farlo on internet-markkinoinnin kampanja, jolla edistetään sivua tai verkkosivustoa. SEO on hyvä strategia per sovellus. Il problema viene fornito con i sistemi di gestione dei contenuti e le cose necessarie. Käyttämällä alla olevaa ohjetta edellä mainitut tärkeät tehtävät voidaan vahvistaa ennen rekisteröitymistä sisältöjärjestelmän hallintaan Source .

November 29, 2017