Back to Question Center
0

Avain onnistuneeseen Twitter markkinointistrategiaan - Semalt Practice

1 answers:

Twitter on arvokas SEO markkinointityökalu käyttäjille, jotka harjoittavat sosiaalisen median markkinointitappeja. Jokainen yritys voi hyötyä onnistuneen online-markkinointikampanjan luomisesta ja toiminnasta. Useimmille käyttäjille Twitter voi tehdä sivustosta hyötyä webistä tulevista asiakkaista. Nik Chaykovskiy, Semalt Senior Customer Success Manager tarjoaa seuraavia tapoja saada eniten irti Twitteristä:

Liity keskusteluihin. Liittymällä olemassa oleviin keskusteluihin voi olla todellinen muutos Twitter-markkinointistrategiassa. On mahdollista sisällyttää lukuisia sisältötyyppejä sekä saada yleisö osallistumaan markkinointikampanjaan. Tämä näkökulma edistää sivustosi sijoitusta SERP: ille. Voit pitää kilpailun ja voittaa voittajan freebie. Voit myös ottaa käyttöön piirustuksen, joka voi tehdä ihmisistä omassa kapeallasi vuorovaikutuksessa sivustossasi pitkiä aikoja.

Käytä videoita ja kuvia. Videot ja kuvat tekevät ainutlaatuisen ja menestyksekkään tavan esittää sisältöä käyttäjälle. Tammikuussa 2017 Google päivitti pingviinialgoritmiansa. Osa ihmisten tekemistä muutoksista sisältää niiden käyttämisen vakiomateriaalina, joka on saatavissa hakukoneen indeksointiin . Lisäksi kuvat vaikuttavat verkkosivustosi tai blogiasi UX: ään, mikä tekee siitä ranking-tekijän.

Retweet Wisely. Retweet-painike voi olla kätevä varsinkin kun yrittää vieras postitse. Varmista, että kaikilla retweetillä on räätälöity kommentti sen rinnalla. Tämä muutos tuo itsenäisyyttä koko kaupankäynnin prosessiin ja tekee ihmisistä vuorovaikutuksen muiden asiaankuuluvien sisältöjen kanssa.

Tunnista arvokkaat seuraajasi. Kaikki ihmiset, jotka haluavat sivusi, eivät voi olla asiakkaana. Joissakin tapauksissa ihmiset ovat arvokkaita, jotta käyttäjät voivat liittää profiileihinsa tarvittavat muutokset varmistaakseen, että sivusto saavuttaa käyttäjän tavoitteet. Jotkut seuraajista ovat todennäköisesti helposti muunnettavissa asiakkaille, kun taas toiset voivat ottaa paljon aikaa.

Tee oikea yleisö. Kun teet tweetin, monet ihmiset voivat rikkoo tai kommentoida tätä tweetä. Muissa tapauksissa useilla sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoilla toimivilla henkilöillä on vaikeuksia käsitellä DM: n tonnia, jotka tulevat lukuisista markkinointikampanjoista. On tärkeää vastata vain oikeaan yleisöön.

Päätelmä

On olemassa monia menetelmiä, joita henkilöt voivat käyttää Twitter-markkinointistrategian onnistumiseen. Ensinnäkin, voi kohdata lukuisia vaikeuksia suorittaessaan SEO. Tämän vuoksi verkkovastaavat haluavat sisällyttää joitain sosiaalisen median markkinointitekniikoita yhtälöön. Twitter voi parantaa joitakin tapoja, joilla yrityksesi hakee asiakkaita. Samalla tavalla koko tweeting -prosessiin voi liittyä myös muita näkökohtia sekä tapaa, jolla ihmiset tuottavat voittoa Source .

November 29, 2017