Back to Question Center
0

Askel askeleelta ohjeita siitä, miten asentaa Facebook Instant artikkeleita WordPress

1 answers:

Oletko jo kuullut jotain Facebook Instant Artista? Jos vastauksesi on "ei", Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, valaisee teidät tästä kysymyksestä.

Instant artikkeli on erityinen HTML-asiakirja, joka latautuu nopeasti Facebookissa. Se antaa sinulle mahdollisuuden kertoa tarinoidesi ja jakaa muokattavissa olevat artikkelit, jotka tekevät nopeasti mobiililaitteille. Jos olet uusi tässä sosiaalisen median ominaisuudessa, sallikaa minun sanoa, että siinä on runsaasti vuorovaikutteisia toimintoja ja mukautettuja tyylejä - собаки новосибирск купить minibb. Voit valita mitä tahansa ja asentaa parhaiten sopivat laajennukset, jotta verkkosivujemme näkymien määrä lisääntyisi. Instant artikkeleiden luominen ei koskaan luo samanlaisia ​​Facebook-viestejä sinulle. Se on erilainen työkalu, jonka tarkoituksena on lisätä artikkelin Facebook-osakkeiden lukumäärää, tykkää ja kommentteja. Sinun on vain pidettävä mielessä muutamia asioita, jotka on mainittu alla.

Tarvittavat muutokset

Jotkin tarpeellisista asioista, joita tarvitset Facebookin pikaviestisovellusten luomiseen WordPress-verkkosivustollasi, ovat sosiaalisen median sivua tai kahta, jolla on paljon tykkää, Facebook-sivun sovelluksia ja kymmenen tuoreita artikkeleita. Lisäksi sinun pitäisi asentaa Instant Articles-plugin WordPressiin ja aktivoida se mahdollisimman aikaisin.

Rekisteröityminen Facebook Instant-artikkeleille

Ennen kuin suunnittelet artikkeleidesi sosiaalisen median mainontaa, ensimmäinen vaihe on käydä Facebook Instant Articles -sivustossa ja tilata tili. Täältä sinun tulee syöttää oikeat tiedot sekä salainen kysymys ja koodi, jotta pääset alkuun.Se on tärkeää muistaa nämä yksityiskohdat, muuten et voi saada haluttuja tuloksia.Yksi Facebook ei aktivoi tilisi ja et voi aloittaa työskentelyä Kun olet kirjautunut ja asentanut plugin, Seuraava vaihe on aktivoida se siirtymällä Asetukset-kohtaan ja liittämään salaisen koodin otsikkokohtaan. Samaan aikaan sinun ei pidä unohtaa lisätä Instant Articles RSS-syötteitä verkkosivuillesi. Näin sinä aiot tuottamaan paljon näkemyksiä ja tilaajia WordPress-sivustollesi. Asentaminen ja aktivointi on erittäin helppoa, ja plugin tuottaa pikaviestejä ja niiden syötteitä sivustossasi muutamassa sekunnissa.

Luo Facebook-sovellus sivullesi

Ennen kuin luot Facebook-sovelluksen sivusi, sinun täytyy ensin käydä Facebookin kehittäjien verkkosivuilla. Täältä sinun on napsautettava Oma sovellukset -valikkoa ja avaat profiilisi saadaksesi sen kuvan. Ei ole mitään syytä huoleen, jos näet ponnahdusikkunat, kun ne katoavat, kun Facebook antaa sinun luoda oman sovelluksesi.

Lähetä Instant artikkelit Feed tarkistus

On erittäin tärkeää, että lähetät heti artikkelisi syötteeksi, jotta voit tarkistaa sen. Ennen tätä sinun olisi varmistettava, että vähintään kymmenen hyvin kirjoitettua artikkelia on valmis julkaistavaksi ja jakaa Instant Artikkelissä. Jos et ole kirjoittanut näitä artikkeleita, sinun on kirjoitettava ne mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kun olet varma, että artikkelit ovat hyvin kirjoitettuja ja kauniisti muokattuja, sinun on oltava valmiina lähettämään ne Facebookille tarkistettaviksi.

Facebook ja muut sosiaalisen median verkkosivustot edellyttävät, että käyttäjät asentavat Instant Artikkesyöt, jotka vastaavat niiden määrityksiä, ehtoja ja ehtoja. Voit ansaita rahaa vain, jos olet asentanut sivustoosi liittyvät laajennukset ja teemat.

November 29, 2017