Back to Question Center
0

Aloittelijan opas siitä, miten Google Analyticsia käytetään

1 answers:

Google tarjoaa ilmaisen ja helppokäyttöisen tavan mitata verkkosivuston tehokkuutta ja parantaa epäonnistuneita asioita. Google Analyticsin kautta sivuston omistajat voivat nyt käsitellä kävijöitä, niiden toimintaa sivuston aikana, sisällön kestoa, päivittää avainsanoja ja muita tärkeitä verkkosivustoa koskevia näkökohtia. Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager esittelee katsauksia yksittäisiin opetusohjelmiin, joiden tarkoituksena on opettaa aloittelijoille joitain tapoja käyttää Google Analyticsia parantaakseen sivustonsa suorituskykyä - used grain storage bins prices.

Google Analytics -opetusohjelma

Tutorial sisältää vaiheittaisen prosessin siitä, miten Google Analyticsin seurantakoodi voidaan asentaa ja miten hallintapaneelin tietoja voidaan käyttää. Sen avulla käyttäjät saavat käsityksen siitä, kuka heidän käyntinsä ovat, samoin kuin muita tietoja, kuten sivunäkymiä, käyntikohtaisia ​​sivuja, poistumisprosenttien käyttämisen keskimääräistä kestoa jne. Nämä tiedot ovat ratkaisevia kaikille, jotka käyttävät Google Analyticsia ensimmäistä kertaa.

Google Analytics -opetusohjelma: sivuston tavoitteiden seuranta

Kun kehität tai luodessasi uutta verkkosivustoa, omistaja yleensä asettaa joitakin tavoitteita saavuttaakseen tuotannon lopussa. Siksi tavoitteiden seuranta on tärkeää, koska sen avulla omistaja tietää, kuinka pitkälle he ovat saavuttaneet tavoitteensa saavuttamisen tai kuinka kaukana he ovat vielä menossa. Toinen tärkeä asia, joka liittyy tavoitteiden seurantaan, on tietää, mistä käyttäjät ovat auttaneet saavuttamaan nämä tavoitteet, koska se auttaa kehittämään tulevia strategioita..Oppiaiheessa on tiettyjä termejä, kuten täsmällinen ottelu, pään ottelu ja säännöllinen lausekkeellinen ottelu, jonka uuden käyttäjän on opittava parantamaan itsensä tietäen, miten heitä hyödynnetään verkkosivustoillaan.

Google Analytics -opetusohjelma: Seuranta-tapahtumat

Google Analytics auttaa sivuston omistajia hyötymään sivustonsa tapahtuvista prosesseista. Olipa kysymys postituslistasta, tai napsauttamalla painikkeita pelaamaan jotain mediaa, nämä ovat tapahtumia, jotka kävijät ovat toteuttaneet ja jotka ovat ratkaisevan tärkeitä sivuston onnistumiselle. Menetelmä, jossa tapahtumat alkavat kertoa omistajalle, ovatko he antavat uutiskirjeet arvokkaita vai eivät. Se kertoo myös siitä, mistä sisällön käyttäjät ovat kiinnostuneempia kuin toiset. Yritysten omistajat voivat varmasti tietää, miten kohdistaa kuluttajien huomio paremmin, jos he seuraavat heidän tapahtumiaan.

Lähtevien linkkien seuraaminen Google Analyticsin avulla

Lähtevät linkit ovat varsin luonnollisia kaikilla verkkosivuilla. Yhden sivuston ei ole mahdollista selviytyä yksin verkossa. Verkkosivustot eivät voi olla saaria, koska ne tarvitsevat resursseja saadakseen tunnustusta tai rakentamaan liikennettä. Verkkosivustot tarvitsevat siksi kumppanisivustojaan tai muita lähteitään, joista ne voivat saada tarvittavat tiedot uskottavuuden saavuttamiseksi. Lähtevät linkit tekevät verkkosivustosta arvostetun, ystävällisemman ja ennen kaikkea luotettavan.

Viestien sitouttaminen Google Analyticsin avulla

Sivusto voi käydä yksittäisen käyttäjän kohderyhmäänsä. Kuitenkin, mitä ihmiset saattavat unohtaa, on kuinka mitata käyttäjän sitoutumisen taso ajan myötä. Oppimateriaali auttaa määrittämään yksittäiset verkkosivuston tavoitteet, jotka auttavat määrittämään, missä määrin sivuston sisältö vie kävijöitä.

November 29, 2017