Back to Question Center
0

Älä menetä sitä! Semalt tarjoaa SEO-kokeiluja, jotka kannattaa kokeilla tänä vuonna

1 answers:

SEO on yksi yleisimmistä ja vankkimmista menetelmistä tai strategioista, joilla voit lisätä sivustosi orgaanista näkyvyyttä internetissä. On joitain asioita, taktiikoita ja ideoita, joita sinun pitäisi huolehtia. Yksi sana, joka voi määrittää hakukoneen optimoinnin, on "kokeilu". On pakko kokeilla muutamia avainsanoja ja kokeilla uusia strategioita ja menetelmiä menestyksen saavuttamiseksi internetissä.

Jason Adler Semaltin menestystekijä on käsitellyt täällä joitain SEO-toimintoja, joita kannattaa kokeilla tänä vuonna.

Haluan kertoa teille, että kokeilut ovat hakukoneoptimoinnin perusta ja takaa lisää liikennettä Web-sivuillesi - free download easy logo creator. Ilman SEO-kokeiluja kenellekään ei ole mahdollista tuoda vallankumouksia World Wide Webissä.

Koe 1: Sisältöleikkaus

Kaikki SEO-asiantuntijat tietävät, että sisältö on kuningas. Ei ole epäilystä siitä, koska ilman laadukasta sisältöä sivusto ei voi istua internetissä. Valitettavasti monet ihmiset suosivat sisällön kehruuta säästämään aikaa ja vaivaa..Tämä strategia ei koskaan anna sinulle haluttuja tuloksia. Siksi sinun pitäisi luoda laadukasta sisältöä ja käyttää artikkeleissa erilaisia ​​asiaan liittyviä avainsanoja. Useat ihmiset uskovat, että tämä tarkoittaa monien artikkeleiden luomista päivittäin. Itse asiassa se merkitsee vain sitä, että kirjoitat joka päivä yhden artikkelin ja että sen pitäisi olla huippuluokkaa. Asiantuntijaryhmät pyrkivät hankkimaan sisältöä kirjoittajiltaan kaikkialta maailmasta. He maksavat oikeudenmukaisesti heidän kirjoittajilleen ja antavat heille paljon työtä. Sinun ei pitäisi vain kirjoittaa laadukkaita artikkeleita, vaan kokeilla myös uusia avainsanoja ja lauseita saadaksesi sivujasi, jotka on indeksoitu hakukoneen tuloksiin. Google näyttää sivuston kaikki sivut sisällön laadun ja yleisen verkkotunnuksen viranomaisen perusteella. Jos olet luonut paljon sivua, on tärkeää saada ne indeksoitujen hyvin kirjoitettujen artikkeleiden tai verkkosisällön kanssa.

Kokeilu 2: Käyttäjien kokemusten optimointi

Käyttäjäkokemus on aina väliä mitä osaa maailmasta asut. Harkitse sitä menestyksen avaintekijänä ja tarjoa vierailijoillesi erinomaista kokemusta. Yhdistä eri strategiat SEO-sivustoon loputtomaksi kokeeksi, jotta yhä useammat ihmiset näyttävät kiinnostavan verkkosivuillesi. Ei ole väärin sanoa, että Googlen algoritmeja ja strategioita on muutettu viime kuukausina. Joten, sinun on ymmärrettävä paremmin, mitä hakukoneet haluavat ja miten saada positiivinen kokemus käyttäjille verkkosivustossa. Mitä enemmän ymmärrät kävijöidesi mentaliteettia, sitä paremmat mahdollisuutesi parantaa kävijöitä ja hakukoneita erityisesti Googleen.

Kokeilu 3: Sisäisen yhteyden lisääminen

SEO-asiantuntija tuntee, kuinka tärkeää on keskittyä ulkoisiin ja sisäisiin yhteyksiin. Sisäisten linkkien vahvistaminen suuressa määrin on tärkeää. Avainsanojen täyttämistä tai väärä ankkuritekstiä ei tarvita vain saada linkkejä takaisin eri artikkeleihin. Sen sijaan sinun pitäisi poimia erilaisia ​​aiheita ja varmistaa, että laatu ei vaarannu millään lailla. Linkitä kaikki asiaan liittyvät sivut keskenään ja saat hyviä tuloksia muutaman viikon sisällä.

November 29, 2017