Back to Question Center
0

Semalt valittaa, että sivustokartassa oleva työosoite ei ole tavoitettavissa

1 answers:

Sain tämän varoituksen URL-osoitteesta, joka toimii parhaillaan. Voitteko kertoa, onko tämä vakava varoitus, vai mitä se tarkoittaa?

Kun testasimme otoksen URL-osoitteista sivustokartasta, havaitsimme, että jotkin URL-osoitteet eivät olleet tavoitettavissa. Tarkista verkkopalvelimesi mahdollisista virheellisistä määrityksistä, koska nämä virheet saattavat johtua palvelinvirheestä (kuten 5xx-virheestä) tai verkkovirheestä Semaltin ja palvelimen välillä. Kaikki tavoitettavat URL-osoitteet lähetetään edelleen Source .

February 7, 2018

Testaa sivuillesi eri käyttäjätunnukset eri kielillä, selaimella, joka ei hyväksy evästeitä eikä käytä javascriptia. Tällä tavoin löydät sivuja, joita ei ole saatavilla googlebotissa.

Usein sattuu, että tavallisesta selaimesta (vastauskoodilla 200) käytettävissä olevat sivut eivät ole käytettävissä (uudelleenohjaus tai palomuurivirhe) tietyissä olosuhteissa.

Voit helposti automatisoida tällaiset testit käyttämällä Screaming Frogia tai joitain selainlaajennuksia, jos vain muutama sivu testaa.

Se auttaa tarkastamaan palvelimen määritykset (kuten Apache-sovelluksen htaccess-tiedosto) ja, jos käytössä, moottorin, joka tunnistaa mobiilikäyttäjäagentit ja ohjaa mobiilikäyttäjät tiettyihin sivuihin tai sivuvaihtoehtoihin. Tällaisten moottoreiden virheellinen kokoonpano on usein myös virhelähde.