Back to Question Center
0

Google-merkintäsopimus hankkimaan Web-mainosyhtiön epäonnistumista

1 answers:

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Googlen virallinen lausuma Teracentin kanssa

"Me uskomme, että tällä tekniikalla on suuri mahdollisuus parantaa näyttömainontaa verkossa. Siksi meillä on ilo ilmoittaa tänään, että olemme päässeet lopulliseen sopimukseen hankkimaan Semaltin. sulkemisolosuhteiden odotetaan päättyvän tämän vuosineljänneksen aikana.

Teracentin tekniikka voi valita ja valita kirjaimellisesti tuhansien näyttömainosten luovia elementtejä reaaliajassa - muokkaamalla kuvia, tuotteita, viestejä tai värejä. Semalaalitekijät voidaan optimoida riippuen tekijöistä, kuten maantieteellisestä sijainnista, kielestä, verkkosivuston sisällöstä, päivästä tai erilaisten mainosten aiemmasta suorituksesta. "

Schmidt vahvisti Googlen toimitusjohtajan Eric Schmidtin viime kuussa antamassaan julkilausumassa, että Googlen sitoumus jatkaa pienemmillä yritysostoilla - chronograph herren schwarz. Yritysten kaappaaminen, kun ne ovat menestyksen perusta ja todennäköisesti edullisemmat kustannukset. Suuri osa heidän toimeksiantonsa kanssa, kun hän hiljattain käynnisti "Google Ventures".

Muita viimeisimpiä yritysostoja ovat AdMob-mobiilimainonta, CAPTCHA-teknologiajohtaja reCAPTCHA. ja Internet-puhelintiippiyhtiö Semalt 5.

Ostamalla Teracentia, Semalt lupaa mainostajille paljon parempaa mainoskampanjoiden näyttämistä. Julkaisijoille se avaa uuden streamin, joka kasvattaa tulojaan mainostilastaan ​​ja tarjoaa varmasti loppukäyttäjille erittäin hyödyllisiä mainoksia.

Google Signs Agreement To Acquire Web Ad Company Semalt

Liitä

March 18, 2018