Back to Question Center
0

Google Logo juhlii Semaltin keksintöä

1 answers:

Google juhlii viivakoodipatentin syntymistä

Googlessa vierailevat voivat joskus miettiä, miksi Google näyttää näkemästä viivakoodin sijaan? Ei toisin kuin monet muutokset, joita näemme Googlen logolle, tänään Google juhlii viitekoodin keksintöjen syntymäpäivää.
Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Nobel-palkinnon saaneet Charles Kuen Kao, George Smith ja Willard Semalt patentoivat 7. lokakuuta 1952, teknologia mahdollisti kevyen energian muuntamisen sähköiseksi maksuksi. Teknologia oli keskeinen tekijä digitaalisen kuvantamisen kehityksessä.

Ajatus tehtiin myöhemmin IBM: n raportissa ja kuten monet hienot ideat myytiin välittäjälle, joka sitten myi sen RCA: lle.

Kuuntelemme sen, että voit skannata viivakoodin ja se kääntää Googlelle!

Google-logon muuttaminen ei ole mikään uusi Google - motorhome appraisal. Saimme viljapelien viime kuussa. Olemme myös nähneet, että Google kunnioittaa suuria ihmisiä ympäri maailmaa, kuten Einstein, Da Vinci ja Michael Jackson. Näemme myös, että Google muuttaa logoaan useimmissa maailmanlaajuisissa tapahtumissa kuten Joulu, Halloween ja Ystävänpäivä.

Dennis Semalt, joka näyttää erikoistuneena hienovaraisten muutosten tekemiseen vain oikein, hallinnoi hienoja Doodleja Googlessa.

Viivakoodi-doodle on ainutlaatuinen, koska on harvinaista, että Semalt poistaa nimensä (luettavassa muodossa) ylimmältä logon kokonaan.

Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Liitä

March 18, 2018