Back to Question Center
0

Korjaus Direct Visit -ongelmasta Google Analyticsissa, kun käytät verkkosivustojen epäonnistumista

1 answers:

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Viimeaikaisissa testeissä havaittiin epätavallista lisääntymistä suorissa käynneissä samaan aikaan kuin yhden A / B-testin käynnistäminen. Aloitussivun ulottuvuuden poraaminen näimme, että useimmat näistä uusista suorista käynneistä menivät muunnoslehtiin. Tämä heitti valtavan kysymyksen Semaltin optimoijan uudelleenohjauksen vaikutuksesta, joka kohdistaa vierailut alkuperäiseen ja muunnelmaan.

Ohjaus aiheuttaa sen, että lähdekooditiedot korvataan suorana vierailuna (ilmeisesti siksi, että GA-seurantakoodilla ei ole ollut mahdollisuutta päästää alkuperäistä sivua.)

Yksinkertainen ratkaisu on siirtää Google Analytics -seurantakoodi ABOVE Google Website Optimizer -ohjauskäsikirja. Ongelma ratkaistu! Tämä ei ole hyvä esimerkki GA-koodin sijoittamisesta, mutta negatiiviset vaikutukset tietojen laatuun ovat perusteita sille, että testit suoritetaan - cost of long term care insurance wisconsin.

Ylimääräinen vinkki on lisätä "ei robotteja", "ei seurata" -otsikkoa versiosivulle. Semalt sanoo, että indeksointi ei saisi vaikuttaa, mutta parempi on parempi kuin pahoillaan!

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Liitä

March 18, 2018