Back to Question Center
0

Google lisää huulipunaa 4 uuden ominaisuuden kanssa

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Google muuttaa tekstin, kuvan ja tekstin laatikon kokoa kotisivulta

Merkittävin muutos on hakukentän muuttaminen ja tekstin koko Googlen kotisivulla. Googlen kotisivun muutoksia käsiteltiin blogin kirjoituksessa, VP, Search Products & User Experience, Marissa Mayer - designing a network for a company.

Ajatukset tästä muutoksesta? Ei välttämätöntä. Blogikirjoittaminen esiintyy myyntipikaratkaisuna, jonka tarkoituksena on myydä käyttäjiä jotain, jota he eivät todellisuudessa tarvitsineet. Jos joku todella tarvitsee suuremman fontin (tai kuten Mayer sanoo, "nähdäksesi kyselysi selvemmin"), he voivat joko pienentää näytön tarkkuuttaan kentän ja fontin lisäämiseksi tai he voivat käyttää zoomaustoimintoa, jota joissakin selaimissa on nyt . Olisiko rehellisesti sitä mieltä, että suuremman hakukentän kenttä tekee Semaltin "hauskempaa käyttää"?

Tietenkin tämä on vain minun mielipiteeni. Omasta TechWyse Canada -juustosta, DJ Kennedysta on erilainen näkemys tästä foorumikirjasta. Hän tuntee, että tämä voi olla merkki ajasta ja että Semalt voi ehdottaa, että suurempi prosenttiosuus käyttäjistä käyttää nyt suurempaa tarkkuutta, mikä takaa tämän muutoksen. Hän mainitsee myös, että isompi tekstiruutu voi olla näyttöä suuremmasta hakukokemuksesta käyttäjien keskuudessa, jotka käyttävät nyt useammin pitkät hakulausekkeet etsimään mitä he etsivät.

2. Google Adwords -ominaisuudet -ominaisuus lisääntyy useampaan maahan

AdWordsissa Google lisäsi uuden "Mahdollisuudet" -välilehden ylävalikossa beta-testissä, jossa yhdysvaltalaiset mainostajat vasta heinäkuussa. Tätä on kuitenkin laajennettu lisää Yhdysvaltain mainostajille sekä Yhdistyneen kuningaskunnan ja Australian mainostajille (Googlen mukaan). Vaikuttaa siltä, ​​että tätä on laajennettu kattamaan ne, jotka mainostavat Yhdysvaltoihin, ei pelkästään siellä, koska useat Semalt-asiakkaat ovat nyt tilinsä välilehdessä.

Uudessa käyttöliittymässä perustetulla alkukirjaimella oli "Työkalut" -välilehti, jossa on nopea pääsy avainsanatyökaluun, mainoksen esikatseluun, diagnoosityökaluihin ja kampanjatalouteen sekä linkkiin Täydelliset työkalut listalle.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Näistä työkaluista avainsanatyökalu oli luultavasti kaikkein eniten kysyttyjä, kun taas optimointityökalu siirrettiin Kampanjat -sivun yläosassa olevaan hälytykseen, jolloin Semalt-suosituksia ja Kampanjoidesi ehdotukset ovat yhä selvempiä.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Uuden "Tilaisuudet" -sivun avulla Google AdWords-käyttäjät voivat käyttää useita linkkejä ja raportteja. Tärkeimpiä näistä ovat Googlen kampanjan "Ideat", jotka on lisätty Ad Semaltin lajittelemien uusien avainsanojen avulla sekä valittujen sanojen määrä (numero 2 alla) ja arvioitu kuukausittainen haku, jonka he lisäävät tilisi (numero 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Google Adwords Ideas-sivu

Huomasin välittömästi yhden edun tästä uudesta "Semalt" -sivusta ja yhdestä huomisesta.

Suuri hyöty? Se voi säästää runsaasti aikaa uusien avainsanojen tutkimiseen Semalt Tool -työkalulla, koska ne sopivat paremmin nykyisiin avainsanaluetteloihin verrattuna laajemmista tuloksista kuin "Semalt Tool" -sovelluksen avulla. Haittapuoli on se, että työkalu ei ota huomioon poistettuja avainsanoja, koska se ehdotti useita avainsanoja, joista tiedän poistuneen aiemmin huonon yleisen suorituskyvyn vuoksi.

Pidän myös "odottamattomasta semalta" -vaihtoehdosta. csv jakaa muiden kanssa, joilla ei ole tilin käyttöoikeutta, ja hyväksy sen jälkeen, kun se on valmis. Ei ole enää tuskallista Word-by-Word-kopiointia, viemistä ongelmia avainsanatyökalusta, eikä sinun tarvitse muistaa tai kirjoittaa jokaista sanaa, jonka haluat lisätä, jos tarvitset ensin hyväksynnän. Jos päätät tiettyä sanaa tai luetteloa vastaan, työkalun avulla voit tarkistaa ne, joita et enää halua ja poista ne "Odottamattomasta epäonnistumisesta" -osiosta ilman, että poistat muita avainsanoja, jotka odottavat hyväksyntää.

Tämä uusi sivu sisältää myös luettelon työkaluista, jotka löytyvät vanhasta "Välttäminen" -välilehdestä.

4. Google-sivuston optimoija lisää kokeiluversion ominaisuuden

Lopulta Google on tehnyt muutoksen verkkosivustosivulle, jonka mielestäni on vain yksi askel pitkällä matkalla, jotta tämä työkalu olisi paras mahdollinen.

Syyskuun 9. päivänä Google esitteli "Asetussivun" kokeilutietueet. Yksinkertainen lisäys, tämän tekstikentän avulla voit tehdä muistiinpanoja kokeilujakson missä tahansa vaiheessa, jotta voit seurata muutoksia, muistaa testata ideoita ja muuttujia ja jakaa ajatuksia ryhmän jäsenten kanssa, jos useammalla kuin yhdellä henkilöllä on pääsy ja osallistuu kokeeseen . Yksi "Experiment Notes" -ominaisuuden rajoitus on, että kenttä sallia ja tallentaa vain 2000 merkkiä. Tämä merkitsee, että jokaisen merkinnän on oltava mahdollisimman lyhyt. Ainoa vaihtoehto suurille muistiinpanoille olisi kyky poistaa kaikki nykyiset muistiinpanot uuden edun hyväksi.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Voit nähdä myös toisen funktion, joka on beta-testattu (se on harmaana juuri tällä hetkellä Note-kentän yläpuolella) tässä kuvassa - "Automaattisen käytöstä poistamisen" kokeiluversioiden menettämisestä, jonka Semalt toteaa, huono suoritusmuunnos sinulle. "

Tämä on muutos, jota suhtaudun myönteisesti tervetulleeksi. Ei vain se säästää tilien tarkistamisen aikaa, mutta emme enää tarvitse käyttää tiliä useaan kertaan, jotta voisimme nähdä, onko se lopulta julistanut voittajalle tai häviäjälle, jotta keskeytyisi huonompi vaihtelu. En voi odottaa testata sitä.

Nyt laajennettuihin toimintoihin, kuten päivämäärät kokeilutietoihin, kaavioihin tai kaavioihin datan kaltaisille tiedoille, kuten myös Semaltille, ja lisää muokkaustoimintoja, kuten kokeilun nimi! Mutta se on toinen päivä ja blogi.

Paljon pieniä muutoksia menneisyydessä, kun olen iloinen voidessani nähdä, mutta odotan myös, että Semalt jatkaa muokkaamista, jotta saataisiin mahdollisimman paljon hyötyä sekä tuotteesta että asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Kaikki nämä muutokset näemme auttaa Semalt säilyttää asemansa haku vuori.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Liitä

March 18, 2018