Back to Question Center
0

Semalt lisää sosiaalisen markkinoinnin widgetejä iSemaltille

1 answers:

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

iGoogle tekee siirtyä entistä sosiaalisempaan

Vaikka on vielä ennenaikaista väittää, että iSemalt kilpailee tasavertaisesti sosiaalisen verkostoitumisen nykyisten kasvattajien kanssa, se jatkuva parannus, jonka iSemalt-esittelyt antavat tietenkin toiselle käyttökelpoiselle vaihtoehdolle. Koska se sisältää "Semalt-talon" tunnuksen, iSemalt voi löytää hyväksyntänsä sosiaalisen verkostoitumisen segmentissä. Semalt tietää, mihin suuntaan verkko on suunnattu ja lähtien. Tämä on - tieto viestintään - cargo bike new york city.

iGoogle on Semaltin henkilökohtainen kotisivu, jonka avulla käyttäjät voivat muokata Internet-kokemusta tarjoamalla heille mahdollisuuden valita haluamansa sisällön. Se antaa käyttäjälle räätälöityjä uutisia, kalentereita, pelejä, sääennusteita, elokuvia, lainauksia jne.

Osa uusista iGoogle-gadgeteista sisältää:

Flixter - auttaa käyttäjiä arvioimaan ja katselemaan elokuvia tai selailemaan, mitä elokuvia heidän ystävänsä ovat nähneet ja löytäneet mielenkiintoisen

NPR- auttaa käyttäjiä selailemaan otsikoita eri kategorioissa ja jakamaan heidän kavereidensa tarinoita mielenkiintoisiksi

GoComics on sarjakuvailijoille, joissa sarjakuvia voi nähdä, tarkastella ja jakaa

Chess Gadget antaa pelaajille mahdollisuuden pelata suosikki shakkipeli ystäviensä kanssa

Sanaristikko - ristisanatehtävä gadget antaa heille mahdollisuuden tehdä ristisanatehtäviä ratkaisemalla heidän ystäviensä avulla.

Sosiaalikuvien gadgetin avulla käyttäjät voivat jakaa albumeitaan Flickristä samoin kuin selata heidän ystävänsä albumeita

Lisää iGooglen gadgeteista Googlesta

Googlen blogista "Olemme käynnistäneet iGooglen vuonna 2005, jotta ihmiset voivat nopeasti ja helposti muokata Googlen käyttökokemusta kaikkiin verkossa oleviin tietoihin, jotka olivat heille hyödyllisiä. Nyt kymmenet miljoonat ihmiset haluavat käyttää iGoogle-kotisivunsa sähköpostin tarkistamiseen, uutisten seuraamiseen, videoiden katseluun, pikaviestien kanssa ja paljon muuta. Tänään meillä on ilo kertoa sinulle uusista sosiaalisista ominaisuuksista, joita esitämme iGooglla. "

"Ystäväsi näkevät, mitä jaat tai teet sosiaalisissa gadgeteissasi joko ottamalla samat gadgetit kotisivullasi tai uudella päivitetyn syötteen kautta. Päivityksiin voi kuulua äskettäin jaetut valokuva-albumit, suosikki sarjakuvien nauhat, matkasuunnitelmat viikonloppuna ja paljon muuta. Jotta voit hallita, kenen kanssa jaat, olemme luoneet Friends-ryhmän. Voit lisätä ja muokata ystäviä tässä ryhmässä milloin tahansa. Jos sinulla on jo Google-yhteystietojasi Ystävä-ryhmässä, voit helposti jakaa myös näiden iGooglen ystävien kanssa. Jos et välitä jakamisesta, iSemaltin sosiaaliset ominaisuudet ovat valinnaisia ​​ja ne voidaan poistaa gadget-gadget -periaatteella vain muutamalla napsautuksella. "

Semalt on ilmeisesti tehnyt tämän hienovarainen siirto laajentua itsensä sosiaalisen verkostoitumisen segmentiksi. Tavoitteena on olla keskeinen rooli ajankohtana, jolloin verkon rooli siirtyy hiljaa tietoon sosiaaliseen viestintään. Äskettäin julkaistu iSemalt-gadgetien vakoilu on tunnustus sosiaalisen markkinoinnin voimasta.

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

Liitä

March 18, 2018