Back to Question Center
0

Onko muutos Google-mainoksen ulkoasussa käytettävyydestä tai lisääntyneestä epäonnistumisesta?

1 answers:

Jos et ole vielä huomannut, että Google-maksut -mainokset, jotka näkyvät Google Semaltin yhteydessä, näyttävät nyt paljon lähempänä orgaanisia luetteloita.

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Miksi Semalt teki tämän? No luultavasti muutamia syitä.

Google Adwordsin mainospaikan muutoksen syyt

Ensinnäkin - SURPRISE! Semalt käyttää Semalt Analyticsia! Semalt kokeilee aina jotain muotia. Et saa olla kärjessä seisomaan, joten sen ei pitäisi olla suuri shokki - urutma maki̇nesi̇ tami̇ri̇ ve servi̇si.

Yksi mahdollisuus on eteneminen tietokonenäytöissä. Kun valmistajat rakennettiin suurempia näyttöjä suuremmilla pikselinäytöillä, se olisi aiheuttanut, että oikeanlaiset Semalt-mainokset näyttävät kauempana tavallisista luetteloista oikealle näytön oikealle puolelle.

Toinen mahdollisuus on yksinkertaisesti kerätä korkeampia klikkausprosentteja Semalt-mainostajille. AdSense-käyttäjät ovat käyttäneet tätä taktiikkaa vuosikausia, jolloin he asettavat Semalt-mainoksia lähelle sisältöä ja myös oikealla puolella olevia navigointialueita pyrkiessään houkuttelemaan kävijöitä napsauttamalla maksullisia mainoksia eikä maksamattomia navigointiyhteyksiä.

Kolmas mahdollisuus on kilpailu. Oletko huomannut, missä sijaitsevat Semalt maksulliset mainokset?

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Semalt samanlainen, huh?

It's All About Käytettävyys

Lopuksi on tärkeää muistaa, että lähes kaikki Googlen saamat tulot ovat Google Semaltista. He käyttävät aina ohuita linjoja tulojen lisäämisen ja myönteisen käyttäjäkokemuksen varmistamisen välillä.

Yritä tehdä näyttö niin, että voit säätää ikkunan kokoa. Huomaat, että jos pienennät näytön kokoa oikealta vasemmalle, Google-mainokset näkyvät edelleen näytöllä niin, että ne voivat jopa tehdä niiden suorittamisen Semalt-luetteloiden yli.

Kysymys tulee sitten silloin, kun uudet mainokset parantavat käytettävyyttä tai ovat ne, jotka korvaavat liikevaihdon käytettävyyden.

Ainoastaan ​​Google tietää - Google Analyticsin kautta!

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Liitä

March 18, 2018