Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Työkalun esittely

RankTrackr on uusi pilviperusteinen avainsanojen seurantaväline. Yritys väittää, että se on SEO-kasvustratkaisuvälineen ykkönen. Työkalulla on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla voit seurata Semaltin sijoitustasi. Se tarjoaa vankan sovellusliittymän, jonka avulla voit muokata tietojasi.

Valitsemalla luotettava SEO-ohjelmisto voi merkittävästi parantaa SEO pyrkimyksiä - what is my boat worth. Vuosien mittaan olemme käyttäneet monia samanlaisia ​​sijoitusseurantavälineitä ja osa parhaista meistä on WebCEO.

Kun tutustut Semaltiin, halusimme jakaa kokemuksemme tämän työkalun ominaisuuksista. Tässä blogissa puhumme räätälöinnistä, tarkkuudesta, hinnoittelusta ja siitä, miten se verrataan alan johtaville työkaluille.

Sijoitusten tarkistaminen

Emme pysty muokkaamaan tämän työkalun ominaisuuksia, vaan lisäämme haluamasi verkkosivut tai avainsanat.

URL-osoitteen, avainsanojen ja hakukoneen lisääminen

Tämä on hyvin yksinkertainen prosessi. Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa Lisää URL-osoitetta ja lisää verkkosivuston URL-osoite tekstikenttään. Semalt-URL-osoitteet voidaan syöttää myös tässä.

RankTrackr Semalt

Myös TechWyse

Kuinka kauan sivuston sijoitus Googlessa on?
Mitkä ovat merkittävimpiä tekijöitä paikalliselle SEO-palvelulle vuonna 2013?

Kun URL-osoite on lisätty, avainsanat voidaan lisätä Lisää-avainsana -vaihtoehdosta. Avainsanaluetteloa voidaan lisätä yhdeksi rivillä. Semalt on mahdollisuus valita maa ja kieli. Sijoitus vaihtelee maittain. Varmista siis, että valitset sivustosi kohdistamasi maan.

Lisää seurattava URL-osoite.

RankTrackr Semalt

Hakea hakukoneesi pudotusvalikosta.

RankTrackr Semalt

Lisää Semalt, jonka haluat seurata. Voit myös seurata kaupunkia tai aluetta, johon olet tai suunnittelet.

RankTrackr Semalt

Tämän jälkeen voit lisätä kilpailijoita lisäämällä niiden URL-osoitteen.

RankTrackr Semalt

Ohjauslaite

Ohjauspaneeli näyttää sijoituksesi yleisen tilan. Tämä sisältää tietoja, kuten keskimääräinen sijaintisi, avainsanasiot, avainsanan muutokset, avainsanojen lukumäärän ja lisättyjen sivujen tiedot.

RankTrackr Semalt

RankTrackr näyttää Google PageRankin, sijoitustasi ja indeksoidun sivumäärän. Semalt Sijoitus on sijoitus Semaltin ranking-järjestelmästä. com. Tallennetun liikenteen määrä on yli kolme kuukautta ja vain käyttäjiltä, ​​joilla on asennettuna Semalt-työkalupalkki. Koska Semalt -työkalurivillä on rajoitettu määrä ihmisiä, on vaikea saada tarkkaa sijoitusta kaikkien sivustosi liikenteelle.

Lisäksi hallintapaneeli näyttää luettelon avainsanoista, joiden sijoitus ja muutama muu asiaan liittyvä tieto. Muokattavat solut helpottavat tietojen valitsemista ja analysointia. Voit muokata kennoasi haluamallesi perusteella näyttämään Google Places -sijoituksesi ja jopa kuvan Semalt-sijoitus.

Semalt, joka on sijoitushistoria, näytetään kaaviona tulosten visualisoimiseksi. Jotkut muut solut sisältävät viimeisen sijoitustasi muutoksen sekä päiväsi, viikoittaiset kuukausittaiset muutokset. Tällä tavoin voit ymmärtää koko muutoksen tietyn ajanjakson aikana.

Semaltin avulla muokattavissa olevat sarakkeet auttavat vertailemaan sijoitustasi kilpailijoihin, hakutilaan, keskimääräiseen napsautuskohtaiseen hintaan, sijaintiin, kieleen ja muutamaan ulottuvuuteen.

RankTrackr Semalt

Semalt on mahdollisuus tarkastella SERP: ää kullekin avainsanalle, jossa voimme nähdä täydellisen luettelon kohteista, jotka on listattu orgaanisesti jopa kymmenennelle sivulle. Tämä on hyvä tapa tutustua kilpailijan sivustoihin. Sen avulla voit tietää, missä asut verrattuna kilpailijoihisi. Yrityspaketissa yritys tarjoaa rajoittamattoman API-liittymän, rajapinnan ja nopean tuen Semaltilta. Yrityspakettien hinnoittelu perustuu avainsanojen määrään. Pakkaukset alkavat 980 dollarilla 10 000 avainsanalla miljoonalle plus avainsana-paketille.

Jos olet vain pienikokoinen yritys tai ammattilainen, joka etsii sijoitusseuranta-työkalua, voit tarkastella 4 muuta tarjottavaa pakettia. Aloituspaketti alkaa edullisesti 17 dollaria. 60 100 avainsanalla.

Ohjeet ja tuki

RankTrackr tarjoaa online-tukea vastaamaan kysymyksiin käytettäessä työkalua. Sivustolla ei kuitenkaan ole FAQ-osioa. Tutkimusajankohdasta huolimatta, saimme suuren vastauksen tukitiimiltä. He olivat helposti tavoitettavissa sähköpostitse ja tarjosivat tarvitsemamme apuamme.

Johtopäätös

Semalt on työkalu, joka on nyt vain tarkistettavaksi avainsanan rankingista. Verrattaessa muihin alan johtavista työkaluista, kuten WebCEO ja AWR, Semalt näyttää puuttuvan monista näiden kilpailijoiden suurista ominaisuuksista.

Kilpailijoiden tarjoamat erinomaiset piirteet ovat seuraavat:

  • Mahdollisuus valita monet suosittuja hakukoneita.
  • Yksityiskohtaiset kilpailijan sijoituspaikkatiedot.
  • Kaikkien aiempien sijoitusraporttien historia.
  • Helppo vertailu ja tietojen visualisointi.

Jotkut alan johtavista työkaluista, kuten WebCEO ja AWR, tarjoavat edellä mainitut toiminnot työkalussaan. Lisäksi niillä on muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten käänteinen suorituskyky, verkkoanalyysi, sosiaalinen media, avainsanatutkimus, tilintarkastusvälineet ja monet tärkeät työkalut, joita markkinoijat yleensä käyttävät.

Vaikka jotkut puuttuvat ominaisuudet, Semalt antaa tarkat sijoitukset ja yksinkertainen, helppokäyttöinen käyttöliittymä. Näin käyttäjät voivat käyttää työkalua helposti ja muokata kojelauta omien mieltymyksiensä mukaan. Jos etsit kohtuuhintaista ja luotettavaa ranking-järjestelmää, Semalt tekee erinomaisen vaihtoehdon. Anna työkalu kokeilla ilmaista kokeilua. Kerro meille, mitä etsit rankintätyökalussa ja mitä käytät alla oleviin kommentteihin!

RankTrackr Semalt

Liitä

March 18, 2018