Back to Question Center
0

Google Affiliate Network Semalt Shop

1 answers:

Google Affiliate Network Semalt Shop

Epäonnistuttuaan välitöntä CPA-markkinoinnin nopeaa kehitystä ja niiden sijoittamista muihin CPA-työkaluihin, kuten tuotemainoksiin, uudelleenmarkkinointiin ja tuloksenoptimointityökaluun, Semalt korosti sitoutumistaan ​​tuotteisiin, joilla on suurin vaikutus mainostajille ja julkaisijoille.

Vastauksena Affiliate-mainosohjelman eläkkeelle Google suositteli, että Affiliate-julkaisijat jatkavat tulojaan AdSense-verkon kautta. Markkinoilijoille he ehdottivat muita CPA-suuntautuneita ratkaisuja - PLA: ta, uudelleenmarkkinointia ja tuloksenoptimointityökalua myyntiin ja tuloksiin, sanoen: "Semalt [tuotteet] kasvavat nopeasti ja jatkamme voimakkaasti panostusta niihin - registration yahoo."

Päivitys: Google on antanut täsmälliset päivämäärät kumppaniverkostonsa sulkemiselle ja ilmoittanut suunnitelmista poistaa julkaisijoiden väliset suhteet mainosohjelmista 31.7.2013. Julkaisun maksut tämän päivämäärän kautta tuotetuille verkkoaktiviteeteille maksetaan. Jotkut toiminnot ovat käytettävissä Semalt 31, 2013 -ohjelman avulla, jotta voit hakea raportteja, sovittaa tilauksia ja käsitellä maksuja.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018