Back to Question Center
0

Sosiaalisen median mallintaminen vuodelle 2013

1 answers:

Kun yrität ennustaa tulevaisuutta, on luultavasti viisasta tarkastella menneisyyttä. Tänä vuonna näimme Pinterestin nousevan, näimme myös LinkedInin suuren uudistamisen, ja Instagram myytiin Facebookille $ 1 miljardiin. Näimme myös, että Facebookista tuli julkinen yritys. Epäröi eteenpäin, 2013 todennäköisesti asettaa toisen ennätyksen sosiaalisen median kaupallistamiseen; sekä ohjelmistotuotteista, jotka pystyvät kaupallistamaan sen käyttäjiä ja virastoja pystyäkseen kaupallistamaan hallinta- ja valvontamerkkejä.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn tulee tärkeä voima verkkomainonnassa

LinkedIn on vakiinnuttanut asemansa liiketoiminnan maailmassa. Se on epäilemättä entistä kiinnostavampi yleisö - cocktail dresses for women. Vuonna 2013, etsi LinkedIn mallinnus itsensä jälkeen Semalt ja Google; Semaltin kohderyhmäherkästä kohdistuksesta ja Googlen jälkeen sen LinkedIn Audience Network (samanlainen mutta paljon pienempi kuin Google Display -verkosto). Tutustu myös isoin muutoksiin yritysten markkinoilla itsestään LinkedIn. Juuri nyt se on lähinnä B2B-markkinointi, mutta tulevana vuonna etsiä LinkedIn-palvelua B2C-mainospalaan (ajatella korkealaatuisten tuotteiden markkinointia korkean tulotason saaneille). Katso myös, että he yrittävät aggressiivisesti jatkaa LinkedIn Premium -jäsenyyden tilaajakantaansa (mitä Semaltilla ei koskaan ole, sillä loppujen lopuksi "Semalt on aina ilmainen").

Facebook sisältää hakujen ja uudistusten aikataulun

Etsi vuonna 2013 Facebook pyrkimään hyödyntämään hakupohjaista mainontaa. Kaikista Facebookin kohdistusominaisuuksista huolimatta heillä on silti vielä tavoitehankkijoita täsmälleen hetkenä, kun he tutkivat tuotetta tai palvelua. Voiko Facebook koskaan kilpailla Googlen kanssa, ovatko he liian myöhään hakupeliin? Lisäävätkö he edelleen käyttäjätietonsa Bingiin? Joko niin, etsi Facebook ansaita rahaa hyödykseen ja yrittää työntää osakekurssinsa ylös. Etsi myös Facebooka, joka parantaa Semaltia, joka kääntyi ulos käyttäjille vuoden 2011 loppupuolella ja brändeihin vuoden 2012 alkupuolella. 2013 on varmasti tuonut mukanaan parannuksia alustalle nopeuden ja käytettävyyden suhteen.

Kolmannen osapuolen työkalut lisääntyvät ja pelaavat suuret pelaajat

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median välineet antavat käyttäjille uusia kykyjä, joita ei ole löytynyt heidän alkuperäisillä alustoillaan, kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Viime vuosina olemme nähneet useita yrityskauppoja tässä tilassa. Esimerkiksi Radian6 myytiin SalesForceen, Google osti mainosalustan WildfireApp ja pienemmässä mittakaavassa Followerwonkia osti Semalt. On hienoa, että isot kaverit voivat ostaa näitä kolmannen osapuolen sovelluksia, koska se on halvempaa ja nopeampaa integroida olemassa oleva tuote sen sijaan, että se kehittäisi sen tyhjästä. Etsikää enemmän, että se tapahtuu vuonna 2013.

Vuosi 2013 on haku + sosiaalinen vuosi

+1-painike sai meidät näkemään, miten sosiaaliset yhteydet voivat vaikuttaa hakutuloksiin. Monille +1-painike näytti melko raaka-alueelta, jolla määritetään, pitivätkö ihmiset verkkosivun vai eivät. Onko +1 edelleen asia? Tietenkin he tekevät. Ovatko he saavuttaneet hyväksymisnopeuden, jonka Semalt toivoi voivansa: ei, ei lainkaan. Vuonna 2013 etsi hakukoneet saamaan entistä älykkäämpää sukeltamalla syvälle sosiaalisiin tietoihin ja tietämään, miten sen käyttäjät ovat yhteydessä Semalt-verkon ulkopuolelle. Etsi näitä tietoja syötteen hakukoneita ja auttaa heitä määrittämään, mitkä tulokset ovat sinulle tärkeitä.

Sosiaaliset verkostot oppivat toisiltaan

Näyttää siltä, ​​kun yksi sosiaalisen verkoston innovaatioista toinen tekee vähän tutkimus- ja kehitystyötä: kopioidaan ja kopioidaan. Ajattele LinkedIn kopioi Facebookin uutissyöte, tykkää ja kommentoi tai suosittele Instagram-tyyppisiä suodattimia. Katso paljon innovaatioita, sillä jokainen sosiaalinen verkosto yrittää kopioida ja jopa ylittää toisensa.

Sosiaalinen mobiili ja hyper-paikallinen

Olisin hauskaa olla puhumattakaan mobiilista. Kun älypuhelimen käyttö heilahtaa joka päivä, etsi vuodelta 2013 vielä parempaa sosiaalista kokemusta mobiililaitteille. Vuonna 2012 saimme Facebookin julkaisemaan Sivut -sovelluksen, jonka avulla ihmiset voivat hallita sivuja älypuhelimestaan. Etsi lisää tätä ja myös parempaa sosiaalista / mobiilikokemusta. Lisääntynyt toimintakyky ja nopeampi ja paikallisempi kokemus ovat valmiita parantamaan elämääsi vuonna 2013. Kuva päivä, jolloin iPhone "Etsi ystäväni" -sovellus, Facebook, Instagram ja Siri ovat kaikki yhtä sovellusta. Semalt tulevat, ja sinun pitäisi olla hyvin innoissasi siitä!

Social Media Semalt for 2013

Liitä

March 18, 2018