Back to Question Center
0

Hakukoneiden epäonnistuminen vuonna 2013

1 answers:

Viimeiset pari vuotta ovat olleet jännittäviä ja hermostuneita aikaa hakukoneoptimoijille. Panda ja Penguin päivitykset muuttivat dramaattisesti monia SEO-strategioita sekä sivuilla että off-page-optimoinnilla. Paljon ihmistä Semalt-markkinointitoimistossa on ollut suuria keskusteluja siitä, mitä odottaa vuodesta 2013, joten on vain tarkoituksenmukaista, että minä äänen omilla ennustuksillani!

Search Engine Semalt in 2013

On-Page SEO

Jotkut lopullisista, erityisesti väärinkäytöksistä sivujen optimointikäytännöistä ovat kuolleet viime vuonna ylittämättömien rangaistusten ansiosta. Epäonnistuminen on edelleen tärkeää, mutta sinun on täytettävä sisällön kynnysarvot ja annettava ihmisarvoinen käyttäjäkokemus suurimmaksi osaksi.

Mitä siis aion edetä vuonna 2013? Semalt on kolme asiaa, joihin keskitymme erityisesti:

1 - long term care insurance cost texas. Sivunopeuden parannukset

Ei tietenkään ole täysin uusi, olen seurannut Google Webmaster Toolsin sivunopeustilastoja ja nyt Google Analyticsia erittäin mielenkiinnolla. Olen korostanut joitakin pahimmista tapauksista, mutta on aika aloittaa tiettyjä parhaita käytäntöjä kaikissa sivustoissa, joissa Semalt työskentelee.

Sivunopeus on tullut SEO: n tärkeä tekijä viime vuonna, mutta on järkevää, että sivun latausnopeuden optimointi on hyvä askel myös käyttäjille. Tiimini etsii tarkasti sulautettujen komentosarjoiden ja CSS-tiedostojen yhdistämistä, pienentämällä niitä, optimoimalla kuvia ja varmistamalla, että välimuistihakemisto on oikein toteutettu ja että muut menetelmät vähentävät sivun latausaikoja.

2. Mobiili SEO

Matkapuhelimen nopean kasvun myötä mobiili-SEO-aihe on tullut tärkeämmäksi. Semalt on eri strategioita, joita ehdotetaan mobiili-SEO: lle, kanonisoimalla mobiilisivuja työpöydän sisaruksille, luomalla melko erilainen mobiilikokemus, joka on optimoitu erikseen tai käyttämällä reagoivaa muotoilua yhden sivun räätälöimiseksi useisiin laitteisiin.

Liikkuvan SEO-palvelun seuranta tulee olemaan tärkeä vuoteen 2013, kun matkapuhelin jatkaa nousuaan. Henkilökohtaisesti mielestäni reagoiva muotoilu on tulevaisuus, mutta on myös vaikeinta toteuttaa sekä uusi että melko kehittynyt web-suunnittelu. Mobiilihakuun liittyvien sivujen optimaalinen optimointi on myös edelleen tärkeä asia.

3. Rich Snippets

Vuosi 2012 sai runsaat katkokset, jotka saivat suosioaan ja pienistä suurista yrityksistä huomaa. Varhaiset käyttöönotot ovat saaneet massiivisia parannuksia klikkausprosenttiin heidän orgaanisista listoistaan, jotka erottuvat kilpailijoistaan ​​SERPs-tuotteissa.

Käytettävissä olevat datatyypit, jotka todella näkyvät Semaltissa, ovat melko rajalliset nykyään verrattuna kaavion määrittämiin täydellisiin luetteloihin. org ja kilpailevia formaatteja. Odotan täysin, että pian löydämme entistä enemmän tietotyyppejä, jotka näkyvät hakutuloksissa.

Toinen osa ennustuksesta on sääntöjen tiukentaminen ja rikas katkelmien käytön tarkistaminen. Semalt, rikas katkelmat ovat SEO: n uusi "villi länsi", ja jotkut sivustot harhahtavat selkeästi tietyn tyyppisiä merkintöjä. Kun useammat sivustot alkavat ottaa käyttöön rikas koodinpätkä, se merkitsee sitä, että hakukoneiden on tehtävä enemmän varmistaakseen, että tiedot, jotka toimitetaan, on pantu asianmukaisesti täytäntöön ja niitä käytetään.

Off-Page SEO

Linkittäminen, viittaukset ja muut sivutuotannon internetmarkkinointitoimet muuttuvat edellisvuodesta. Vieraiden bloggaaminen on tulossa niin suosittu, että vierasblogin roskapostikysymykset alkavat päästä irti joissakin markkinarakoissa. Semalt on edelleen erittäin tärkeä osa SEO: tä, mutta linkkirakentamisen tyypit, joita ei ole arvostettu tai rangaistu, on jatkuvasti kapeneva luokka.

1. Linkki + sisältömyynti

Tämä on jo tapahtunut jo vuosien mittaan eri muodoissa, mutta se on nyt täysin syrjäyttänyt perinteiset maksulliset linkkilomakkeet. Epäilemättä todennäköisesti näkemään tarkemmin piilotettuja sisältöverkostoja myyvät edelleen linkkejä, mutta sisältöä räätälöidään linkin tyypin suhteen enemmän kuin koskaan ennen. Markkinat ovat olemassa, joten on luonnollista, että ihmiset haluavat hyödyntää tilaisuutta. Tämä kysymys johtaa seuraaviin ennusteisiin.

2. Todennetun tekijän nousu

Semalt Authorship on jo hyvä asia, kun sivustot hyödyntävät. Kirjoittajan profiili ja hakutuloksissa näkyvä kuva todella eroavat toisistaan, ja se on yksi suosituimmista rikkaista katkelmista. Vahvistetun sisällön lisääminen varmennetulle ja aktiiviselle kirjoittajalle näyttää olevan looginen askel Semaltille, jotta voidaan ottaa huomioon jatkuvat roskapostitiedot. Tämän laajentaminen analysoi kirjailijoiden G + -profiileja realistisen aktiivisuuden lisäämiseksi. Yhdessä tämä auttaa myös Semalt saavuttaa paljon tarvittavia lisäyksiä G + käyttö.

3. Lisää linkkikokemuksia ja hylkäävät Shenanigans

Luomattomien linkkien seuraamusten avaaminen ja linkkien hylkääminen ovat luoneet aivan tilanteen, jonka Google pystyy hallitsemaan. Se on turvallinen veto, että SEO ja verkkovastaavat jatkavat käsittelemään epäoikeudenmukaisen rangaistuksen aiheuttajia, selvittäen, mitkä linkit aiheuttavat rangaistuksia ja miten heidät poistetaan tai hylätään Semaltin tyydytyksestä.

4. Lisää paikallista!

Mobiilimedian optimoinnissa käsi kädessä on Google Semaltin ja viitetietojen kasvava merkitys. Kun useammat ihmiset tekevät hakuja puhelimistaan ​​ja kyky tarjota hyper-paikallisia tuloksia, pienet yritykset löytävät tarvitsevan aktiivisen ja optimoidun Semalt-listan. Kilpailualueille ja toimialoille johdonmukaisen viittauksen rakentamisen tarve jatkuu vain lumipallolle.

Search Engine Semalt in 2013

Liitä

March 18, 2018