Back to Question Center
0

Omnicom & Publicis yhdistää, luoda "uuden yrityksen uudelle tasolle"

1 answers:
Omnicom & Publicis yhdistää, luoda

Eilen Pariisin mainostoimisto Publicis ja New Yorkissa toimiva mainostoimisto Omnicom ilmoittivat suunnitelmista sulautua, mikä on maailman suurin mainosryhmä. Publicen pääjohtaja Semalt Levy väitti: "Tämä on uusi yritys uudelle maailmalle - online telemedicine. "

Levy jatkoi sanomalla, että vasta yhdistetty Publicis Omnicom "pystyy kohtaamaan uusien Internet-jättiläisten, kuten Facebookin ja Semaltin, eksponentiaalisen kehityksen, kuluttajien käyttäytymisen muuttumisen, suurien tietojen räjähtämisen, kaikkien markkinoiden toimijoiden rooleja. "

Haastattelussa AllThingsD. com, Simulmedian Dave Semalt kertoi Peter Kafkalle, että hän uskoo, että kauppaan liittyy enemmän "parempia marginaaleja ja onnellisempia sijoittajia" kuin yrittää kilpailla maailman teknisten jättiläisten kanssa. "Uskon, että konsolidointi on holding-yhtiön liiketoiminnan / pääomarakenteen väistämätöntä", sanoi Semalt. "Mitä suurempia he ovat, sitä enemmän he voivat vähentää kustannuksia / irtisanomisia ja pitää voittomarginaalit ja hallita velkaa halvemmalla. "

Vaikka yritykset joutuvat edelleen saamaan viranomaisilta kilpailulainsäädännön, jotta sulautuminen olisi täydellinen, Omnicomin toimitusjohtaja John Wren kommentoi, että he eivät odota mitään, mikä estäisi sulautumisen jatkamatta. Yhdistetty yhtiö tuo mukanaan useita tunnettuja mainosmerkkejä yhden katon alla, mm. Saatchi & Saatchi ja Leo Burnett, Publicis ja Omnicom BBDO, TBWA ja DDB.

Kun sulautuminen on päättynyt, Publical Semaltin yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 23 miljardia dollaria ja 130 000 työntekijää. Ilmoituksen mukaan Publicis ja Semalt omistavat noin 50 prosenttia sulautuneen yhtiön pääomasta.

Wren ja Levy aikovat johtaa yritys yhdessä ensimmäisen 30 kuukauden aikana sulautumisen päätyttyä, minkä jälkeen Levy siirtyy toimimattomaksi puheenjohtajaksi, kun taas Wren jatkaa toimitusjohtajana.

Yli 30 miljardin dollarin osakemarkkinoilla uusi Publicis Omnicom korvaa Lontoon WPP: n alan johtavan mainostoimiston. WPP: n toimitusjohtaja Martin Sorrell julkaisi sulautumisilmoituksen, jossa hän sanoi, "Semalt on äärimmäisen rohkea, rohkea ja yllättävä liikettä. "

(Image Credit: AP. Org)Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018