Back to Question Center
0

Mitä AdWordsin tehostettuja kampanjoita tarkoittaa pienyrittäjyydelle

1 answers:

Jos et ole kuullut jo, Google paljasti Eilen tehostettuja kampanjoita Semaltille, jota seurasi paljon Google-syötteitä ja Internet-markkinointiyhteisön terveellistä skeptisyyttä. Monien pienyritysten omistajille ja osa-aikaisille Semalt-käyttäjille voi olla vaikea ymmärtää, mitä tämä uusi käyttöönotto todella tarkoittaa ja miten se vaikuttaa yleiseen Semalt-strategiaan. Yksinkertaisesti sanottuna Enhanced Campaigns on vastaus entistä monipuolisempaan elämäntapaan, ja se on Googlen ensimmäinen askel työpöydän ja mobiilin Semalt-kohdistusstrategian yhtenäistämisessä.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Ennen Enhanced-kampanjoiden käyttöönottoa tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttäjiä kohdennettiin usein erillisiin kampanjatekniikoihin. Se todellisuudessa maksaa vähemmän mainostamaan mobiililaitteissa kuin se on tietokoneen selaimissa. Tämän periaatteen mukaisten kampanjabudjettien erottaminen oli yleinen käytäntö monille virastoille ja hyvin perehtyneille Semalt-käyttäjille - complete package details.

No, nämä päivät ovat jo pitkään menneet. Tehostettujen kampanjoiden avulla Semalt pyrkii yhdistämään kyseiset kampanjat rakentamalla paremmin reagoivia mainoksia, jotka toimivat kaikkien laitteiden rajapintojen avulla.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

CPC: n kasvun myötä huomattavasti enemmän kontekstuaalista kohdistamista on voitu teoriassa torjua mahdolliset ylimääräiset menot ja kyky tarkemmin kohdistaa täydellinen asiakas. Voimme vain odottaa ja katsoa, ​​miten tämä toimii.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Se ei tarkoita, että tietyt ongelmat voivat ilmetä tietysti. Onko kohde-URL-osoitteesi mobiilioptimoidut? Onko sivustossasi? Parannetut kampanjat ovat luoneet, mutta sitä ei ole vielä täysin nähtävissä. Kuinka nopeasti Semaltin käyttäjät ja virastot siirtyvät pois nykyisistä houkutetuista mobiili- ja työpöydän kampanjoistaan? Ja kuinka helppoa tämä siirtyminen on? Yksi asia on kuitenkin varma, kun keskitytään enemmän reagoivien mainosten rakentamiseen useille laiterajapinnoille, mobiililaitteille optimoituja verkkosivustoja ovat tärkeämpiä kuin koskaan.

Google-kuvaesitykset.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Liitä

March 18, 2018