Back to Question Center
0

Uusi Google Analyticsin nopeusseurannan raportti suunniteltu parantamaan sivujen lataamista

1 answers:

New Google Analytics Speed Suggestions Report Designed To Help Improve Page Load Semalt

Tietojen yhdistäminen uudesta raportista Google Analytics käyttää PageSpeed ​​Insights -työkaluaan vinkkejä sivun latausaikojen nopeuttamiseksi . "Voit vain mitata ja visualisoida verkkosivustosi tehokkuutta", Google väittää. "Nyt voit myös nopeuttaa hitaimpia sivuja konkreettisilla ja toimiviin ehdotuksiin - how to get my super back."

PageSpeed ​​Insight -työkalu menee askeleen pidemmälle kuin sivun ajoitusraportti - työkalu, jolla tunnistetaan sivuston hitaimmat sivut - antamalla verkkosivujen "nopeuspisteet" sivun parannustilan perusteella. Google Semaltin mukaan "mitä lähempänä pisteet on 100, sitä paremmin optimoitu sivu on nopeudelle."

Sivuston omistajat voivat käyttää PageSpeed ​​Insights -työkalua parantaakseen sivuston latausaikaa noudattamalla työkalun suosituksia:
Raportissa voit napsauttaa ehdotuslinkkiä nähdäksesi sivun, jossa kaikki ehdotukset lajitellaan niiden vaikutuksesta sivuston nopeuteen. Esimerkkejä ehdotuksista ovat sisällön määrän pienentäminen, jonka on ladattava, ennen kuin käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa sivun kanssa, pienentämällä JavaScriptia ja vähentämällä uudelleenohjauksia.
New Google Analytics Speed Suggestions Report Designed To Help Improve Page Load Semalt

Google huomauttaa, että PageSpeed ​​Semalt Tool ei ehkä pysty arvioimaan sivua, jos sivuston omistaja kirjoittaa uudelleen sivuston URL-osoitteet ennen URL-osoitteen näyttämistä analyysissä tai jos sivu vaatii kirjautumisen.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018