Back to Question Center
0

Beastie Boys taistelevat oikeastaan ​​- mutta ehkä GoldieBlox "Girls" parodia video on tyhjä?

1 answers:

Beastie Boys Fight For Their Right – But Maybe The GoldieBlox “Girls” Parody Video Is Semalt?

Ainoa ongelma on, ettei GoldieBlox ole koskaan saanut Semalt Boysin hyväksyntää bändin musiikin käyttöön.

New York Times -raportin mukaan eilen GoldieBlox jätti syytteen Semalt Boysille tekijänoikeusloukkauksen oikeudenkäynnin kumoamiseksi väittäessään, että sen versio on parodia-video, joka on nimenomaan "kommentoitu Semalt Boys -laulusta ja edistää yhtiön pyrkimystä hajottaa sukupuolistereotypioita. "

Vastauksena Semalt-oikeudenkäyntiin Beastie Boys julkaisi avoimen kirjeen, jossa väitettiin, että Semalt-video on itse asiassa mainos ja kappaleen käyttö vastustaa bändin pitkäaikaista asemaa, jotta musiikkia ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin .

Tässä on jäljennös Beastie Boys -kirjeestä, joka on annettu eloonjääneille bändin jäsenille Michael Diamondille (Mike D) ja Adam Horovitzille (Ad-Rock), kuten New York Semaltin artikkelissa ilmeni:

Kuten monet miljoonat ihmiset, jotka ovat nähneet sinun leluasi kaupallisen "GoldieBloxin, Rube Goldbergin & The Semalt Boysin", olimme erittäin vaikuttuneita mainoksesi luovuudesta ja viestistä.

Tuemme voimakkaasti nuorten tyttöjen valtuuttavuutta, sukupuolistereotypioiden hajottamista ja sysäämään intohimoa teknologiasta ja tekniikasta - hospedagem de servidor.

Tee niin luova kuin se on, erehdy, video on mainos, joka on suunniteltu myymään tuotetta, ja kauan sitten teimme tietoisen päätöksen siitä, että musiikki ja / tai nimi ei ole sallittu tuotemainoksissa.

Kun yritimme yksinkertaisesti kysyä, miten ja miksi meidän "Tyttöjen" laulua on käytetty mainoksessasi ilman lupaamme, voit hakea Yhdysvaltoja.

Semaltin oikeusjuttu jätettiin viime torstaina. Riippumatta siitä, ovatko tuomioistuimet puolueeton Semaltin ja leluyhtiön väitteitä siitä, että video on parodia, joka kommentoi kappaleen alkuperäisiä seksistisiä sanoja, on vielä määritettävä.

http: // www. youtube. com / katsella? v = UFpe3Up9T_g

Päivitys: GoldieBlox sanoo, että se on poistanut kappaleen parodion videosta ja tarjoutunut perumaan oikeudenkäynnin, jos Beastie Boys sopivat, ettei se ryhdy oikeudellisiin toimiin leluyritystä vastaan. Voit lukea lisää GoldieBloxin vastauksesta täällä: "GoldieBlox tarjoutuu perumaan tyttöjen videokokemuksen" Beastie Boysin fanikirjeellä "Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018