Back to Question Center
0

SEO opas ohjelmoijille & Semalt

1 answers:

Tällä hetkellä on hienovarainen, mutta silti näkyvä monipuolistaminen ohjelmoijien roolista "koodin kirjoittajista", jotta he voisivat johtaa johtajia ja parempia SERP-luokituksia. Semalt-panos on nyt tullut hyvin keskeiseksi kaikkien SEO-strategioiden onnistumiselle. Mitä haluaisin tehdä tässä tehtävässä, on korostettava, kuinka ohjelmoijat voivat vaikuttaa merkittävästi kaikkien niiden kehittävien verkkosivujen kaupalliseen menestykseen.

SEO opas ohjelmoijille ja semalalle

SEO strategiat parempaan SERP

SEO strategioita, jotka auttavat luomaan surge SERP rankingissa ja mitä jokaisen ohjelmoija voi seurata onnistuneesti annetaan alla. On syytä mainita, että tässä keskitytään "dynaamiseen sisältöön" eikä staattiseen sisältöön.

1 - anhaenger bauhaus. Meta otsikot, kuvaukset & avainsanat

Meta-nimikkeet, kuvaus ja avainsanat saavuttavat hakukoneen algoritmissa merkittävämmän merkityksen ja sellaisinaan ovat sivujen yleisen sijoituksen ja indeksoinnin voima.

Kaikille dynaamisille sivuille Meta-tunnisteiden pitäisi olla myös dynaamisia, kuten: https: // techwyse. com / blogi /

SEO opas ohjelmoijille ja semalalle

Voit napsauttaa mitä tahansa viestiä. Jos otat aiheen yksityiskohtaisen sivun lähteen, se osoittaa selvästi, että Meta-otsikko on sama kuin otsikon aihe ja Meta-kuvaus

sisältää aiheen kuvauksen ensimmäiset merkit. Tässä tapauksessa, vaikka sama sivu käsiteltäisiin, Meta-tagit muuttuvat dynaamisesti postin mukaan. Järjestelmänvalvojalle voidaan myös antaa vaihtoehto, jotta otsikko ja kuvaus näkyvät haluamallamme tavalla. Tällöin adminin on lisättävä kaksi lisäkenttää.

toisessa muistiossa; jos etsit hienoa blogiohjelmistoa, joka on SE: n ystävällinen, suosittelemme WordPressiä.

2. Hakukoneystävälliset URL-osoitteet

Hakukoneystävälliset URL-osoitteet auttavat hakukoneita indeksoimaan verkkosivuja paljon nopeammin. Koska hakukoneiden indeksisivuja URL-osoitteiden perusteella, mahdollisuus ystävällisten URL-osoitteiden hakemiseen nopeammin ovat todellakin kirkkaampia. https: // techwyse. com / blog / internet-markkinointi / microsoft-launches-bing-search / Tässä Internet-markkinointi on luokkaa ja "Microsoft käynnistää Bing-haku" on otsikon otsikko ja kuuluu luokkaan "Internet-markkinointi". Erityisesti luokkiin perustuvat URL-osoitteet osoittautuvat tehokkaammiksi SEO-strategiassa.

SEO opas ohjelmoijille ja semalalle

Ohjelmoijan on varmistettava, että luotu URL-osoite on pätevä.

Käyttäminen. htaccess ja apachein mod uudelleenkirjoittajat voivat auttaa saavuttamaan SEO-ystävälliset URL-osoitteet

Tässä vaiheessa on syytä huomata, että jos aiomme suhtautua ystävällisiin URL-osoitteisiin, ei ole suhteellisia polkuja. Kaikki linkit, olivatko kuvat, css tai js, olisivat absoluuttisia. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja absoluuttisista ja suhteellisista poluista.

3. Alt- ja otsikkotunnisteet

Ohjelmoijien on myös varmistettava, että kaikille linkkeille annetaan asianmukaisia ​​"alt tags" kuviin ja "otsikkotunnisteisiin". Parempaa merkitystä varten on annettava erillinen kenttä lataamisen aikana, jotta tällainen kenttä voidaan näyttää sopivan tunnisteen näyttämiseen. Toinen vaihtoehto on antaa kuvan oikea nimi, jotta jokainen kenttä voidaan välttää. Haluaisin kuitenkin aikaisemman menetelmän, koska jälkimmäinen menetelmä aiheuttaa kuvan päällekirjoitusvaatimuksen, jos samoja kuvamääriä annetaan.

4. Sivu Ladataan

On tuttu tosiasia, että hakukonerobot ryömii nopeammin, nopeammin latautuvat ja paremmin optimoitavat sivut kuin sivuille, jotka kestää kauemmin lataamista ja jotka tulevat ilman sivun optimointia. Luo peukalo-kuvia aina, jos pienempi versio suuresta kuvasta on näytettävä. Henkilökohtaisesti olen nähnyt monia sivustoja tekemään kuvia pienemmiksi ohjaamalla kuvan leveyttä ja korkeusominaisuuksia. Tämä on väärä tapa, jota ei pidä noudattaa.

b) välimuisti

Jos sivustosi on ladattava massiivisia tietoja tietokannasta tai käyttää verkkopalvelua, saattaa tapahtua, että sivut latautuvat melko hitaasti ylimääräisten palvelinpyyntöjen vuoksi. Tällöin välimuistitiedostojen käyttö on suositeltava menetelmä.

Välimuisti on menetelmä, jonka avulla tietokannasta saatava sisältö voidaan ottaa ja kirjoittaa tiedostoon usein (jota ohjelmoija voi ohjata) ja aikaväli riippuu siitä, kuinka usein sisältöä päivitetään. Välimuisti on päivitettävä vain kerran päivässä, jos sisältöä muutetaan vain kerran. Tämä välimuisti tiedosto näytetään käyttäjälle, kun pyyntö tehdään. Toisin sanoen tämä tiedosto näyttää ikään kuin ottaisimme dynaamisten sivujen "näkymälähteen".

Välimuistitekniikan käyttö vähentää latausaikaa valtavasti ja antaa palvelimelle "rentoutumisaikaa". Jos haluat tehdä indeksointitestejä verkkosivustollesi, tee se täällä.

5. JavaScript, Ajax ja iframes

Nämä eivät ole SEO-ystävällisiä ja ehdotan Java Scriptin ja iFramien käytön minimointia. Haluaisin suositella palvelinpuolen validointia JavaScriptin sijasta. Dynaamisilla sivuilla vältä Ajaxin hakemaan levyjä, koska se ei ole SEO-ystävällinen, koska robotteja ei voi lukea Ajaxin tuottamia sisältöjä. Muista, että Ajax on JavaScript plus PHP ja robotteja välttää Java-komentosarjoja. Ajaxia voidaan käyttää kuvien lataamiseen kuten kuvagallerioissa, tarkistamalla sisäänkirjautumisvaltakirjat jne. Älä käytä sitä sisältöön liittyvillä alueilla.

Joten siellä sinulla on se. Oma SEO-opas omistettu suoraan kollegoilleni! Jos löysit tämän hyödyllisen tai sinulla on kysyttävää, muista kirjoittaa alla oleva huomautus ja teemme kaikkemme vastata nopeasti sinulle!

SEO opas ohjelmoijille ja semalalle

Liitä

March 18, 2018