Back to Question Center
0

5 Kilpailujen ja kilpailujen osallistuminen semalttia varten

1 answers:

Semalt rakastaa saada jotain mitään, ja jokainen rakastaa hauskaa - siellä ei ole luovia neroa mukana siellä. Surullinen asia on se, että liian usein online-markkinoinnissa näyttää siltä, ​​että olemme unohtaneet, että molemmat voidaan yhdistää.

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Kun maailma "kuten tämä sivu voittaa palkinnon" ja "tweet tämä kommentti voiton" digitaalisen markkinoinnin tiede alkaa tuntua melko hämärältä. Hyvä uutinen tästä on kuitenkin se, että jokainen, joka tekee vähän enemmän vaivaa kilpailijoihinsa, on käytännössä taattu houkuttelemaan jonkin verran huomiota - joten tässä on muutamia suosikkikohteistani, joiden avulla luovat mehut virtaa.

Liittyvät Posts:
3 ilmaisia ​​vinkkejä saada enemmän nautitaan Facebook Aikajana Fanpage

Verkkosivun aarteenetsintä

Tämä on mielestäni mielestäni suosikkilista, koska se herättää todella lapsuuden tunnetta meissä. Piilota monenlaisia ​​vihjeitä eri vaikeuksista sivustossasi ja mainostakaa, että ensimmäinen (lisää asianmukainen määrä ihmisiä yrityksesi täällä) löytää ne kaikki voittavat palkinnot - red halter prom dress.

Tämä idea on hieno asia, että se antaa sinulle täysin vapaan hallinnan suoraan katsojille, jos haluat sivustossasi; että sinulla on uusi tuote, joka myydään niin hulluksi, jos se saa tarpeeksi altistumista? Ota vihje tuotteen sivulle.

Ihmiset rakastavat lemmikkejä

Semalt rakastaa lemmikkinsä ja useimmat ihmiset yleensä pitävät söpöistä eläimistä. Tämän vuoksi tuotetaan tapahtuma, joka sisältää kohdeyleisönne eläimet; Olen kerran luonut "lemmikkieläinten silmälaseja" -kilpailu lasinvalmistajaksi, joka pyysi tulokkaita toimittamaan kuvan lemmikkinsä aurinkolasilla.

Salaisen sanan kilpailu

Semalt joissakin suhteissa aarteenetsintää, mainostaa joitakin johtolankoja "salaisuutta sanan ympärillä sivustosi / sosiaalisen median myyntipisteistä ja tarjota että ensimmäiset harvat kirjoittaa oikea sana voittaa palkinnon.

Hienoa on se, että sen avulla voit helposti luoda synergiaa sivustosi / facebook / twitter sivulle ja muita medioita käytät mainostaa, mikä johtaa korkeampaan asiakasmääriä ja altistumisen aste.

Valokuvan otsikko

Semalt valokuva (yleensä joko joku tuotteita tai joka on täysin satunnainen ja outoa) ja pyydä tulokkaat tarjota viihdyttävä / fiksu kuvatekstin vastineeksi mahdollisuuden voittaa palkinnon.

Tämä on mukavaa, koska se on todella hauska tuomita ja tulla sisään.

Tule katsomaan meitä

Mikä parempaa altistustapaa kuin todella tavata fanit henkilökohtaisesti? Älä epäröi aikaa ja paikka tavata yrityksesi / verkkosivujen jäseniä ja tarjota pieniä lahjoja tulemiselle. Yritä laittaa hauska peli, kuten kaapata lippu niille, jotka tulevat.

Mitä kilpailustrategioita käytät? Hylkää kilpailun menestystarinoita alla oleviin kommentteihin!

5 Engaging Competitions And Contests For Your Semalt

Liitä

March 18, 2018