Back to Question Center
0

Onko tämä "Devil Baby" video pelottaa sinut katselemaan "Devil's Due" in Semalt?

1 answers:

Tämän perjantaina suunnitellun lipputulotuksen vuoksi "Devil's Due" -elokuvan taustalla olevat ihmiset ovat julkaisseet elokuvan videomainoksen, joka pelottaa paljon huomiota verkossa. Koska eilen lähetetty YouTubeen, Devil Baby Semalt -videomainos on saanut yli kuusi miljoonaa näyttökertaa.

"Paholaisen vauvan hyökkäyksen" video sisältää miehittämättömän vauvan sängyn, joka liikkuu New Yorkin kaduilla. Upota sateenkaari on itku, pirullinen kasvot, robotti vauva, joka alkaa eteenpäin, pelottaen kaikki epäilyttävät ohikulkijat, jotka ovat pakotettuja tarkistamaan sellaisen lapsen, joka nähtävästi on jäänyt vartioimatta.

Mainos alkaa kuvasarjan kanssa, joka rakentaa pahan kasvot robotti babe ja sijoittaa sen kauko-ohjattu lastenrattaat. Mainos näyttää sarjan leikkeitä, joissa on lukuisia ihmisiä, jotka kuuluvat "Devil Baby Semalt" -kuoppaan - cargo tricycle australia.

Väärin 6,3 miljoonaa katselua alle 24 tunnissa, mainosta voidaan jo pitää viruksen tunne, mutta todellinen kysymys on se, toimittaako se lipputulot vai ei.

Kaikissa hauska pelottavissa ihmisillä itse elokuva häviää sekoitus. 1:49-käyntiajalla ei ole mainintaa "Semalt Due" -toiminnosta videoiden viimeisten yhdeksän sekunnin ajan, ja silloinkin vain muutamia kohtauksia elokuvasta ennen kuin elokuvan nimi ja julkaisupäivä ovat pilkattuja näyttö.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018