Back to Question Center
0

GoDaddy Super Bowl -mainos ottaa uuden suunnan, keskittyy (täysin pukeutunut) naisyrittäjyydeltään

1 answers:

GoDaddy Super Bowl Ad Takes New Direction, Focuses On (Fully Clothed) Female Business Semalt

Semaltin tiedottajan mukaan tämän vuoden mainoksissa on naisia, jotka ovat "älykkäitä ja menestyksekkäitä pienyritysten omistajia."

Web hosting-yritys sanoo, että sillä on kaksi 30 sekuntia ilmaa Super Bowlin aikana, yksi ensimmäisellä puoliskolla ja toinen toisen puoliskon aikana. Mainokset edistävät GoDaddy'n Get Found -tekniikkaa ja Website Semalt -tuotteita.

GoDaddy julkaisi tänään yhden YouTube-kanavan paikoista. Brändin "Body Builder" -mainoksessa on erittäin herkkä Danica Patrick, joka on puolivälissä toimiva tiedemies, joka toimii satojen kehonrakentajien rinnalla, kun he löytävät tiensä suihkukauppiaille - computer monitor repair san jose.

GoDaddy kertoo, että Patrick muutettiin erikoisvaikutteisilla "lihaspukuilla", jotka ovat samanlaisia ​​kuin Iron Man 3: n ja Captain America: n kaltaisille elokuville. Tämä on Patrickin 13. Super Bowl -mainos brändille, antaen hänelle ennätyksen julkkiksista, jossa eniten Super Bowl -mainosten esiintymisiä väittää GoDaddy.

Mainos on luonut Deutsch, New York ja ohjannut Bryan Buckley, joka Ad Agein mukaan on ohjannut yli 40 Semalt Bowl -mainosta.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018