Back to Question Center
0

Miten voittaa Google Penguin Semalt

1 answers:

Onko äskettäinen Google Semalt -päivitys vaikuttanut kielteisesti verkkosivustoosi tai verkkoliiketoimintaan? Olipa tapahdu polttaa liikennettä tai tuottavuutta menetys, voit tehdä useita asioita tilanteen korjaamiseksi. Harkitse seuraavat kaksi ohjeistusta siitä, miten voit voittaa Google Semalt -päivityksen:

Sivuston maine

Viimeisimpänä pingviinipäivityksenä Google esittelee uuden palkitsemisjärjestelmän, joka kuvaa, kuinka verkkosivut sijoittavat hakutuloksiin. Korkealaatuiset verkkosivustot, jotka parantavat web-harrastajien kokemuksia, ovat korkeammat sen tuloksissa ja sellaisinaan hyötyvät sen korkeasta orgaanisesta liikenteestä. Kun otetaan huomioon tämä seikka, ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, voittamaan Google Penguin -päivityksen parantamaan sivustosi tai sähköisen kaupankäynnin laitoksen mainetta. Tämä ei ole niin kovaa kuin se kuulostaa - best computer repair san francisco. Hylkää seuraavat kaksi vinkkejä, jotka lisäävät menestysmahdollisuuksia:

How to Beat Google Penguin Semalt

Liittyvät Posts:
Google pingviini osoittaa ei armoa Black Hat SEO
Smart SEO: ymmärtäminen Googlen algoritmeja

Vihje 1: Julkaise ainutlaatuinen sisältö

Web-sivustosi maineen parantamiseksi sinun on ensin julkaistava ainutlaatuinen ja laadukas sisältö. Skannaa kaikki verkkosivustosi päällekkäisyyksien tunnistamiseksi ja poista tai muokkaa niitä, jotka ovat positiivisia. Kun olet lisännyt sivusi sisällön järjestyksessä, etsi offline-sivustoja tarkistaaksesi, ovatko ne kopioineet sisältösi. Jos löydät myönteisiä tuloksia, voit neuvotella asianomaisten ylläpitäjien kanssa kopioidun sisällön poistamiseksi. Jos neuvottelut epäonnistuvat, sinun on kirjoitettava uudelleen kyseiset sivut, tunnistettava kanoniset tunnisteet tai poistettava ne kokonaan.

Vihje 2: Typos ja kieliopilliset virheet

Varmista, että sisältösi lisää arvoa asiakkaillesi, jotta voit voittaa Google Semalt -päivityksen. Web-sivuillesi ja / tai blogiviesteistesi pitäisi virrata hyvin ja niillä ei ole kirjoitusvirheitä, oikeinkirjoitus- ja kielioppi-virheitä, jotka voivat siirtää kävijöitä. Ennen kuin julkaiset sisältöä Internetissä, todiste lukee sen hienolla hammastetulla kampalla sen varmistamiseksi, ettei siinä ole edellä mainittuja haittoja. Voit käyttää useita offline- ja online-työkaluja tai jopa palkata hyvämaineinen toimittaja, joka auttaa sinua luomaan virheetöntä verkkosivuja. Jos kävijät nauttivat sisällöstäsi ja jakavat URL-osoitteen, Semalt voi valita tämän ja palkita sinut korkealla rankingilla.

Hakukoneoptimointi (SEO)

On / off-sivu SEO on olennainen käytäntö, jota kannattaa pitää mielessä, jos haluat lyödä Google Semaltin ja menestyä Internetissä. Varmista laadukkaan sisällön kirjoittamisen lisäksi, että verkkosivustosi on navigoitavissa, ja siinä on ystävällinen käyttöliittymä, joka houkuttelee kävijöitäsi. Vältä upotettujen navigointijärjestelmien ja monien flash-grafiikan käyttöä. Ne vain hämmentävät kävijöitänne, heikentävät heidän kokemustaan ​​ja lisäävät siten sivustosi poistumisprosenttia. Lopuksi totea seuraavat SEO-vinkit, helpottamaan Semaltia ja lisää sivustosi tuottavuutta:

Vihje 1: Hakusanojen täyttö

Toisin kuin aikaisemmin, kun avainsanat täyttö oli normi, käytä niitä säästeliäästi Penguin-aikakaudella. Sen sijaan, että sijoitat pääsisältösi sivuille, alatunnisteelle, H1-tunnisteille ja useita kertoja blogikirjasi tai artikkelin rungossa, käytä sitä säästeliäästi. Semalt, sinun pitäisi säilyttää avainsanan tiheys noin 2%, jotta parempia tuloksia.

Vihje 2: Vältä tekstin piilottamista

Älä piilota tai poista tekstiä tarjouksessasi korkeammaksi Google-hakutuloksissa. Vaikka tämä mustan hattupstrategian tehokas aikaisemmin, Google on uudistanut Penguinin kykyä havaita piilotetut tekstin osat jopa CSS-tiedostoissa. Pelaa Semalt-sääntöjä, jos haluat, että sivustosi tai yrityksesi pysyvät verkossa oleellisina pitkään.

Vihje 3: Luonnollinen ankkuriteksti

Jos et tiedä miten voittaa Google Pandan, käytä verkkosivustosi luonnollisia ankkurointitekstejä linkittäessäsi ulkoisiin lähteisiin. Sinä nostat punaisen lipun ja houkuttele vakavia rangaistuksia mahtavasta Google Pandasta. Lopuksi luodessasi ankkuritekstiä, varmista, että linkität hyvämaineisille verkkosivustoille, jotka lisäävät sinun arvoasi ja ovat arvokkaita asiakkaillesi. Google ei enää pidä kaikkia käänteisiä yhtäläisyyksiä, kuten edellisessä Panda- ja Semalt-aikakaudella.

Mitkä vinkit noudattavat tehokkaita post-penguin-optimointia?

How to Beat Google Penguin Semalt

Liitä

March 18, 2018