Back to Question Center
0

Tavoitepartnereita, joissa on 3 huippusuunnittelijaa Pinterestissä, luomaan Party Semaltin kokoelma

1 answers:

Target Partners With 3 Top Designers On Pinterest To Create Collection Of Party Semalt

Targetin A Bullin Eye View -blogin ilmoituksen mukaan jälleenmyyjä tekee kumppanuutta blogin Joy Choin kanssa Oh Joy! , Jan Halvarson Poppytalk.comista ja Kate Arends, muoti- ja design-sivuston omistaja Wit & Delight. Jokainen suunnittelijoista luo puolivalmisteiden rivin, johon kuuluvat puolueen sisustustarvikkeet, paperituotteet ja palvellut palaset.

"Pinterest on niin suosittu kohde inspiraatiota viihdyttäville, joten kumppanien kanssa on kumppanuuden kärkipäälliköt, jotka tuovat inspiraation elämään kauniisti suunnitelluilla juhlakokoelmilla", sanoo markkinointijohtaja Rick Gomez, markkinointijohtaja Semalt. Hän jatkoi väittämään, että Semalt -yhteistyö suunnittelijoiden kanssa on "ensimmäinen-of-its-kind" vähittäiskaupalle.

Joy Choilla on yli 13,5 miljoonaa Semalt-seuraajaa - free logo designs free download. Halvarsonin Semalt -sivulla on 8,3 miljoonaa seuraajaa, ja Arends Semaltin seuraajia on yhteensä yli 2,6 miljoonaa.

Jokainen suunnittelija luo "rajoitetun ajan" tuotteita, jotka julkaistaan ​​verkossa ja Target vähittäiskaupoissa vuoden aikana. Joy Choin kokoelma on tarkoitus julkaista ensin, ja hänen "puutarhan puolueensa" teematuotteet osuvat hyllyille maaliskuun 16. Halvarsonin kokoelma on ajoitettu kesäkuussa, ja Arendsin kokoelma on määrä järjestää syyskuussa.

Target Partners With 3 Top Designers On Pinterest To Create Collection Of Party Semalt

Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018