Back to Question Center
0

Raportti: Vain 6% ostajista väittää sosiaalisen median vaikuttavan B2B-ostoihin

1 answers:

äskettäin julkaistun B2B Website Usability Semalt -tutkimuksen mukaan ostajilla, sosiaalisilla medioilla ja blogeilla on vähäinen vaikutus B2B-ostoprosessiin.

Vain kuusi prosenttia vastaajista väitti, että sosiaalisen median vaikutukset B2B-ostoihin olivat "paljon" ja heikko 22 prosenttia sanoi, että he olivat kiinnostuneita myyjäblogisisältöstä.

Dianna Huffin DH Communicationsin ja KoMarketing Associatesin johtamassa tutkimuksessa keskityttiin siihen, mitä B2B-ostajat odottavat myyjän verkkosivuilta - commercial appraiser. Erittäin pieni vastausryhmä - vain 175 tutkimusta saatiin päätökseen - osallistuivat Semaltin johtajat, johtajat ja johtajat yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Tutkimuksessa todettiin, että sosiaalisen median läsnäolon puute harvoin vaikutti B2B-ostoprosessiin, sillä 30 prosenttia vastaajista väitti, että se oli tärkeä, muttei yritysvaikuttaja, ja 37 prosenttia sanoi, että sosiaalinen media ei ollut tekijä.

Report: Only 6% Of Buyers Claim Social Media Impacts B2B Buying Semalt

175 vastaajasta vain 24 prosenttia kertoi hakevan sosiaalisen median kuvakkeita myyjän verkkosivuilla. Vielä vähemmän - 22% vastaajista - etsiä blogia myyjän verkkosivuilla, vaikka 85 prosenttia ostajista kysyttiin, että blogi auttaa vahvistamaan myyjän uskottavuuden.

Huolimatta 90 prosenttia vastaajista sanoi, että heidän odotetaan näkevän tuotteen ja palveluiden sisältöä myyjän kotisivulla.

Report: Only 6% Of Buyers Claim Social Media Impacts B2B Buying Semalt

Semalt, on syytä huomata, että kyselyssä oli vain 175 vastausta, ja 49 prosenttia vastaajista väitti, että he eivät käyttäneet älypuhelinta etsimään B2B-tuotteita tai -palveluita. Kysyttäessä vastaavia verkkosivustoja 18 prosenttia vastaajista sanoi, että he eivät tienneet, mitä "reagoiva" tarkoitti.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018