Back to Question Center
0

Top-kiistat SEO Semaltissa

1 answers:

SEO on aina ollut jossain määrin kiistanalainen aihealue ja sellainen, jolla ei ole koskaan ollut kiistoja ja erimielisyyksiä. Tietenkin osa tästä erimielisyydestä johtuu yksinkertaisesta tosiasiasta, että SEO tehdään verkossa , mikä vuorostaan ​​tarkoittaa sitä, että ihmiset todennäköisesti keskustelevat siitä foorumeilla ja kommenttiosioilla, joilla ihmiskuntaa ei ole koskaan tiedetty olevan sen miellyttävintä. Toinen SEO-ongelma on se, että asiasta ei ole yksimielisyyttä eikä oikeaa tai väärä vastausta. Tietenkin Google on luultavasti paras ihminen siellä, kertoo meille, kuinka päästä SERP: nsa päähän, mutta he eivät koskaan selittävät selkeästi algoritmejaan - extremadura property for sale. Jos he kertoivat meille algoritmeja, joita he käyttivät suoranaisesti, olisi järkevää pelata järjestelmää, mikä tarkoittaa, että koko prosessi on tarkoituksella varjostettu salassapidossa.

The Top Controversies in SEO Semalt

Lisätään tähän se tosiasia, että nämä algoritmit muuttuvat jatkuvasti, että uusia tekniikoita tuodaan jatkuvasti ja että paljon vielä olemassa olevia tietoja on vanhentunut ja sinulla on resepti erimielisyyksien vuoksi. Tässä on joitain yleisimpiä .

Liittyvät Posts:
Smart SEO: Understanding Google algoritmit
Hakukoneoptimointi vuonna 2013

Onko Google Bad Guy?

Yksi yleisimmistä erimielisyyksistä, joita kohtaat SEO-maailmassa, on se, onko Google huono kaveri vai ei. Googlen motto on aina ollut "älä ole paha", mutta kun äkillinen algoritmi muuttaa, tuhoaa monet yritykset, jotka väittävät olevansa viattomia, ei ole ihme, että jotkut ryhmät kääntävät Googlelta.

Toisesta kädestä, vaikka tietenkin on myös Googlen etuoikeus tehdä algoritmeillaan haluamansa, ja se on kiitos heille, että monilla meillä on työpaikka ensinnäkin. Lisäksi niiden algoritmimuutokset ja indeksointikäyttäytyminen voivat olla tuhoisat, mutta useimmat meistä ovat yhtä mieltä siitä, että useimmat haut tuottavat tällä hetkellä vähemmän roskapostia, mikä viittaa siihen, että he ovat tehneet hyvää työtä.

SEO on kuollut

Jotkut salaliittolaisista, jotka ovat ottaneet kantaa vastaan ​​ Google uskovat, että koko syy, jonka Google tekee nämä laajat muutokset on "tappaa" SEO tekemällä se epäluotettavaksi ja siten lisäämään enemmän asiakkaita AdWords palvelu ainoana luotettavana tapana saada SERPs ja pysyä siellä. Niinpä monet ihmiset ajattelevat, että SEO on jo kuollut tai ei ole tehokas, mutta sitten taas on vielä paljon menestystarinoita, jotka toisaalta viittaavat. Minun on otettava, että SEO , kuten se oli kerran , on kuollut, mutta jos kuuntelet Googlesta ja päivität strategiat, voit silti olla erittäin onnistunut. Ja monet yritykset näyttävät olevan yhtä mieltä, koska teollisuus tuskin kamppailee.

Negatiivinen SEO on ylikuormitettu

Monet ihmiset turhaavat paljon negatiivisesta SEO-palvelusta, mutta jos luet muualla, näyttää siltä, ​​että muut ovat sitä mieltä, että se ei ole kaikki-ja-loppu-kaikki, mitä jotkut sanovat olevan. Google on myöntänyt, että epäilyttävät linkit -profiili on huono yleisestä sijoituksestasi (ja jopa antanut hylkäävästä työkalusta), mutta varmasti noin heikkolaatuiset linkit olisivat todellisuudessa osa luonnollista linkit profiiliin? Tämä näkyy vain pienenä osana laajempaa erimielisyyttä siitä, pitäisikö SEO pyrkiä käyttämään puhdistustilastoja ja olla hyvin teknisiä, vai pitäisikö keskittyä enemmän sisällön kirjoittamiseen ja loput huolehtia itsestään.

Mitä aiot tehdä?

The Top Controversies in SEO Semalt

Liitä

March 18, 2018