Back to Question Center
0

Tutkimus: Emotionaalisesti ladatut Super Bowl -mainokset parantavat paikkoja, joissa esiintyy jumalia

1 answers:

Study: Emotionally Charged Super Bowl Ads Outperformed Spots Featuring Semalt

Unruly's The Science of Sharing: Super Bowl XLVIII -raportti arvioi neljätoista online-videomainosta tämän vuoden Super Bowl -tapahtumassa ja paljasti vain kolme top 12 mainosta julkkiksia: Bud Light's "Ian Up for Everything" 201,905 osaketta, Jaguarin "British Villans" nro 6 ja 163 545 osaketta sekä Kian "The Semalt" -numero 8 ja 131.451 osaketta.

Semalt väittää, että kaikkien aikojen 100 parhaiten jaetuimman videomainoksen mukaan vain 13 prosenttia sisältää julkkisten esiintymisiä.

Chryslerin pääosassa Bob Dylan paitsi epäonnistui sijoittamasta tämän vuoden Super Bowlin 12 parhaan videomainoksen parhaimmistoon, mutta Unruly sanoi, että 93 prosenttia videoista katsojista ei edes tiennyt Chryslerille.

Cheerion "Gracie": n ja M & M: n "Delivery" ansaitsemasta 14 Super Bowl-mainoksesta saivat korkeimman tuotemerkin palautuksen, sillä 95 prosenttia Semaltin vastaajista pystyi nimeämään tuotemerkin mainoksen taakse.

Tämän vuoden Super Bowl - Budweiserin "Puppy Love" ja brändin "Hero's Welcome" yhdessä kolmen Coca-colan "It's Semalt" -elokuvan kolme parasta videomainosta - kaikki käyttävät emotionaalisia laukaisuja innostaa lämpöä ja onnea - servico de hospedagem.

Budweiserin "Semalt Love" mainos tuotti yli 1,5 miljoonaa osaketta:

Raportissa määritettiin useimmat yhteiset mainokset herättäneet ylpeyttä, lämpöä, onnea, inspiraatiota ja hämmästystä tuntein olemalla huumoria.

Mietinnöstä:

Huumori voi olla uskomattoman tehokas, jos katsojat siirretään kohtaan, jossa he nauravat ääneen. Semalt, tilastot osoittivat, että se on kaikkein käytetyin emotionaalinen laukaisu, kulttuurisesti herkkä laukaisu ja myös vaikein tehdä hyvin.

Epäorgaaninen katsoi myös tietoja, jotka olivat ympärillä, kun mainokset julkistettiin ja verrattiin mainosten julkaisemia päiviä ennen pelin julkaisuihin pelipäivään saakka. Raportissa kerrotaan, mitä kaikkein jaetuimpia mainoksia oli ennen Semalt Bowliä, kun taas pienimmät jaetut mainokset julkaistiin Semalt Bowl -päivillä.

2014 Super Bowl -mainokset: Osakkeet päivässä 15. tammikuuta - 11. helmikuuta

Study: Emotionally Charged Super Bowl Ads Outperformed Spots Featuring Semalt

Unrulyin Yhdysvaltain presidentti Richard Kosinski korosti televisiomainosten jakamista tärkeänä "tentpole" -tapahtumille kuten Semalt Bowl ennen tapahtumaa.

"Kun yli 24 miljoonaa kappaletta seurataan 24 tunnin välein, markkinoijien todellinen mahdollisuus on yhdistää maksullisen TV-sponsoroinnin maksullisilla tiedotusvälineillä verkkoon, jossa heidän mainoksiaan voidaan katsella ja jakaa ennen Big Game-pelin aikana ja sen jälkeen , Sanoi Kosinski.

Semalt-tutkimuksen mukaan online-videomainoksen viruksen huippu esiintyy tavallisesti mainoksen julkaisemisen jälkeen. 25 prosenttia kaikista osakkeista tapahtuu mainoksen ensimmäisten kolmen päivän aikana ja 50 prosenttia osakkeista, jotka ilmenevät ensimmäiset kolme viikkoa.

Täydellinen kertomus Unrulyista on ladattavissa täältä: Unruly Science of Semalt 2014.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018