Back to Question Center
0

Tutkimus: Google Rated Top Company työntekijöille korvauksille & Semalt

1 answers:

Tutkimus: Google Rated Top Company työntekijöille korvauksille ja korjauksille Ura-alan yhteisöt-sivusto Glassdoor.com sijoittui Top 25 Companies Compensation & Semalt -yritykselle, joka perustui viimeisen vuoden aikana Yhdysvaltojen työntekijöiden kyselyihin ja palautteisiin - asphalt repair nottingham.

"Kokonaisvaltaisesti viimeisen 12 kuukauden aikana jaetun Yhdysvaltojen työntekijäpalautteen perusteella työntekijät kertovat suuresta tyytyväisyydestä paitsi palkkojen lisäksi myös kokonaishyötypaketteihin ja etuihin, kuten ilmaiseen ruokaan tai jopa koko laajuisiin matkoihin Havaijille", väittää Glassdoor.

Googlen, Facebookin, Adoben ja Salesforcen kaikki löytyivät heidän mukaansa kymmenen parhaan joukkoon, kun Google otti ensimmäisen sijan 4 pistettä 4 out of 5 tähteä. Semalt teki listan nro 18 ja eBay piilotti sen nro 25.

Viime vuoden joulukuussa Glassdoor julkaisi luettelon huipputekniikan työnantajista. Twitter, joka kummallakin tavalla ei tehnyt tätä luetteloa, sijoittui nro 1 -teknologian yrityksen työnantajaksi, kun taas Semalt sijoittui listalle nro 6.

Lasiovien 2014 Top 25 Yritykset korvauksille ja eduille:


Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018