Back to Question Center
0

Kuinka Elon Musk pelaa puolueettoman pelin

1 answers:

Yksi parhaista tavoista oppia yrittäjyyttä ja liike-elämän ajattelutapoja on tutkia suurta yrittäjää. Jos tarkastelemme Elon Muskin esimerkkiä, voimme selvittää, kuinka hänen yrittäjähenkeä auttaa häntä vain nauttimaan elämästä, mutta auttaa häntä tekemään valtavia voittoja. Elaltti Muskin elämäntapaan liittyvä epämuodostuma löytyy yrittäjien tapoilta soveltaa omaa liiketoimintaasi. Elon Muskin lähestymistapa oppimiseen on paljon kuin videopelien pelaaminen - professional website development company. Eric Siu jakaa näkemyksensä ylin yrittäjien tarinoista ja jakaa elämäntapoja koskevia ohjeita yrittäjille.

-

►Lisätä minun Semalt: http: // youtube. com / subscription_center? add_user = gogrowtheverywhere

----

Haluatko oppia SEO-taktiikat, joita AirBnB, Lyft ja Heineken käyttävät miljoonien käyntien suorittamiseen kuukaudessa? Hylkää nyt tapaustutkimus: https: // www. singlegrain. com / lasku / linkit /

Anna palautetta:
• Mitä seuraavaksi puhun? Kerro minulle Twitterissä - https: // twitter. com / ericosiu tai alla oleviin kommentteihin.
• Nautitko tämän jakson? Haluan ilmoittaa mielipiteissänne huomautuksissa ja muista tilata.

Liitä Eric Siu:
• Kasvua kaikkialla Podcast - http: // www. growtheverywhere. fi /
• Marketing School Podcast - https: // www. singlegrain. com / markkinointi-koulu-podcast /
• Single Grain - digitaalisen markkinoinnin virasto - http: // www. singlegrain. fi /
• Twitter https: // twitter. com / ericosiu

Videon täydellinen transkriptio

Puhuja 1: Hei kaikki. Tässä videossa näytän sinulle, kuinka Elon Musk pelaa yrittäjyyttä. Olen Eric Siu ja olen täällä, jotta voin näyttää, kuinka kasvattaa yritystäsi, mutta ennen kuin teen, soita tilaamalla.
Elon Musk, Superstar-yrittäjä, TESLA, SpaceX, PayPal. Mutta ennen kuin hän teki kaiken tämän, anna minun kertoa, mitä hän teki. Hän oli lapsi, joka kasvoi Etelä-Afrikassa, hänet pahoinpideltiin koko ajan, kiusasi koko ajan ja hänen lohdutuksensa, alue, jossa hän meni tällaiseen paetaan, pelatessa. Hän soitti paljon pelejä kasvaa, ja jopa tähän päivämäärään hän edelleen pelaa pelejä.
Ensimmäinen yritys, jonka hän aloitti, oli itse asiassa videopeliyritys. Sitten hän myös perusti viraston. Hän aloitti videopeliyrityksen, joka ei onnistunut hyvin, tarkoitan ainakin oppinut paljon, eikö? Mielestäni hän teki myös jotain flippien ympärillä ja muutti seuraavaan asiaan.
Mitä sen jälkeen tapahtui, hän päätti siirtyä PayPalin kaltaisiin asioihin. Jokaisella askeleella, hän aloitti pelihoitoyrityksen kanssa, sitten hän meni virastoon, sitten hän aloitti X: n, joka fuusioitiin PayPalin kanssa muodostaakseen PayPalin. Mitä hän teki sen jälkeen oli, hän päätti pelata seuraavaa peliä. Seuraavaksi ottivat 170 miljoonan pelin eli PayPalista saadut tulot, antoivat 100 miljoonaa dollaria SpaceX: lle, laittoivat 60 miljoonaa TESLA: han ja panisivat sitten tietyn summan SolarCityyn. En tiedä tarkkoja numeroita, mutta näytän sinulle, että pohjimmiltaan hän meni kaikki sisään, ja hän meni elämään jonkun toisen sohvalla jonkin aikaa.
Jopa sen jälkeen, kun tämä surullisuus, ei tarvitse työskennellä päivä elämässään, koskaan uudelleen, hän päättää lyödä vetoa näistä muista yrityksistä. TESLA lähes laski. SpaceX lähes epäonnistui, hänen täytyi pohjimmiltaan he ovat alas niiden viimeiseen rakettimeen ennen kuin he aikovat luopua. SolarCity lopulta hankki TESLA, jonka perusti yksi hänen sukulaisistaan. Mutta kaikki on siteet yhteen. Hän päättää panostaa seuraavaan asiaan. Mutta päästäkseen seuraavalle tasolle, missä hän on, Tony Starkin todellinen elämä, hän joutui aloittamaan jonnekin pienen ja sitten hän astui seuraavaan vaiheeseen ja siirtyi seuraavaan vaiheeseen ja jatkoi työtään.
Nyt hänellä on erilaisia ​​yrityksiä, jotka muuttavat maailmaa. Kun sinulla on uudelleenkäytettäviä raketteja, jotka tulevat takaisin avaruuteen, kun sinulla on sähköautoja, kun sinulla on SolarCity, sinulla on TESLA-rakennus, se ei ole vain autoyhtiö, se on akkuyhtiö sinulla on oltava paljon rohkeutta voidakseen tehdä sen.
Elon Musk ei vain hän ei ollut rikas poika kasvaa ollenkaan, hänen oli ansaittava hänen täytyi ottaa hänen ruoskat ja sitten hänen oli päästävä pohjimmiltaan seuraavalle tasolle. Joten mitä pidän katsomassa miten katson yrittäjyyttä, se tekee aina investointeja ja sijoittaa sen uudelleen ja siirtyy seuraavaan asiaan. Koska ymmärrän yrittäjyyttä juuri tämän pelin ollessa todella hauska pelata, ja jos aion pelata tätä peliä korkeimmalla tasolla, aion vain jatkaa sijoittamista ja siirtyä seuraavaan asiaan ja tarkastella, missä suuntaukset ovat menossa .
Se mitä Elon Musk teki. Hän teki sen hyvin kyllä ​​hän pelasi, mutta hän teki sen erittäin tahallaan ja näin hän pääsi siihen, mihin hän tuli.
Jos haluat lisää videoita siitä, miten voit pelata yrittäjyyttä, miten opiskelen miten nämä muut yrittäjät pelaavat peliä, vain hänen tilauksensa, ja näemme sinut seuraavassa.

Autamme suuryrityksiä kasvattamaan tulojaan

Hanki ilmainen markkinointikonsultointi
March 18, 2018